‹‹‹ vissza Füles adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ÉvaésNégylábú_társai gazdi (Füles), 2015. June 01. 12:23:09 #24716

Füles emlékére

2003. májusban született. Mindig visszahúzódó nyugodt cica volt. Természetesen, őt is kutya nevelte, Pici, mert anyja, Dió nem foglalkozott a gyerekeivel, csak megszoptatta őket, utána a kutyára bízta. Ősszel született egy alom kiscica. Már kinyílt a szemük, amikor az ablakon bejött egy hatalmas fekete kandúr, és hatalmas vérengzést csapott, az összeset megette. A kutya sokkot kapott. Néhány nap múlva éjjel ismét megjelent a kandúr, és Fülesre támadt. Majdnem átharapta a fejét, de sikerült kivenni a szájából, és megmenteni.
Maradandó sérülése lett. Utána nem tudott rendesen rágni. Csak az alutasakos kaját tudta megenni. Mindentől, és mindenkitől félt. Pici- és Toto kutya volt a legjobb barátja, velük játszott. Alomtársaival is, leginkább Céltáblával.Picit egy menhelyről fogadtuk örökbe még '92-ben, Totot pedig a házunk előtt lomtalanításkor hagyták ott. Elég sokat betegeskedett az utóbbi időben. Mindentől, és mindenkitől félt. A többi macskától elhúzódott, mert fiatalok, és szertelenek, őt pedig ez idegesítette. Egyedül Hedviggel, a 14 éves fehér uszkárral barátkozott, akit a NOÉ Állatotthontól fogadtunk örökbe. Mindketten azonos mentalításúak.
Akikkel gyerek korában játszott, Pici- és Totó kutya, Céltábla- és Tigris cica, már mind átmentek a Szivárványhídon Isten országába. Most Füles is elment. Átment a Szivárványhídon. Nagyon hiányzik. Biztos találkozott azóta a barátaival, és együtt játszanak, és várnak ránk. Nyugodj békében drága Füles.






Hozzászólások száma: 2

Írta Jutka19470329 gazdi (Bakancsos), 2015. June 03. 05:25:43 #1662153

Édes kis Füles
Nyugodj békében, gazdiknak és a négylábú tesókáknak részvétünk

Írta rexsona gazdi (frici), 2015. June 01. 18:20:41 #1661569

Nyugodj békében!!