‹‹‹ vissza __________Sir Viliam adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Evcsoka gazdi (__________Sir Viliam), 2009. December 20. 19:24:13 #4056

Betegeskedés.....és diéta

Tegnap nagyon beteg voltam!!

Tudjátok van az a papír ami pl. a parizelen van.Na abból egy 10 cm-es csíkot lenyeltem A gazdim csodálkozott hogy túléltem...az egész testemen végig jött..csak megakadt ott alul...Egy kiscsi lógott ki,nem bírtam kinyomniIszonyatosan fájt a pocim meg a ...

A gazdim kihúzta(nem igazán finnyás).Megkönnyebültem.A gazdim agódott értem nagyon!!De amikor hozott ki kaját akkor rávetettem magam,és tudta hogy nincs nagy bej

Hogy hogy ettem meg??Fincsi parizel íze volt..És mamival szoktunk kukázni..Amit ezek a buta emberek meghagynak mi megesszüke most majdenem pórul jártam!!

DIÉTA
A gazdim diétára fogott,mert szerinte túl dagi vagyok!!Pedig nem is!!Nincs mostantól házikoszt,csak rendese macskakaja.Pár szem táp meg egy szelst kutyaszalámi(azt jobban szeretetm mint a mcskaszalámit)De így is korog a bendőm....el is határoztam hogy megharagszom a gazdira,de megsajnált és hozott ki nekem egy pohár meleg fahéjas tejet Rávetettettük magunkat mamival!!!ISTENI VOLT!!!!!!!!!

Minden kedves barátomnak kellem karácsonyt kívánok!!

Vili

Hozzászólások száma: 1

Írta viki01 gazdi (Tapi), 2009. December 27. 13:51:20 #247561

Vigyázz magadra!Ahogy olvason ezeket látom h a gazdid nagyon szeret ugyhogy ne ilyezdesd szegényt!
Ami pedig a diétát illeti tudom milyen nekem is ugy vondolta a gazdim hogy túl dagi vagyok és kevesebbet adott enni,de a jó része az volt hogy 3-szor annyit sétáltunk!