‹‹‹ vissza SalemSaberhagen adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Fantaghiro gazdi (SalemSaberhagen), 2009. November 12. 12:33:50 #3220

Szóval, az van...

Végre ide is eljutottam! Szörnyű, hogy sosem férek a kommunikációs eszköz elé! Hol azért, mert a gazdi klimpíroz rajta, hol azért, mert...szal, új berendezést vettek De ezek csak kifogások. Igazából lusta vagyok, mint a született anyaföldEsik, fúj, izgi cikázó falevelek az erkélyen, de igazából csak aludnék a radiátoron! Este persze, elememben vagyok, mire gazdiék hóóót fáradtan hazaesnek: olyankor "énekelek "nekik és játszani hívom őket...de szigorúan csak azután, hogy a jól megérdemelt jutifalatkámat megkaptam!! Igen, megérdemeltem, mert teljesen egyedül úgy összegubancoltam az ágytakarójukat, hogy öröm volt a kupacot nézni! Persze, nem játszanak velem, bosszúból mindig felugrom a konyhaasztalra-nem mintha bármi is vonzana oda, csak idegesek lesznek tőle-na, akkor már figyelnek rám is!
Asszem, mamagzdival valami nem okés, mert alig játszik velem, mindig megreguláz, hogy ezt ne csináljam, vagy azt hagyjam abba...Lehet, hogy ártalmas dolog az a dolgozóba járás?? Biztosan, mert hétvégén mindig kapható egy kis rosszalkodásra Ja! Képzeld! Új alutasakost kaptam, vmi "Fit+ Fan" cuccost. Nem rossz, csak az a baja, hogy nem Kitekat!
Hosszúak az éjszakák. Hajnal 3 körül mindig leellenőrzöm, jól alszanak-e gazdiék, olyankor dorombolok nekik, jó hangosan, hogy jól hallják! Hát...nem mindig értékelik. Pedig van ám külön kisszobám és tehén mintás fekhelyem is, meg sok játékom, de mégis...úgy szeretek köztük aluszkálni!
Apropó játék! Ma megtaláltam a kedvencem-nem is tudom, hol volt eddig! Egy reluxa madzag!! Nagy kincs ám, mert még a macskajátékos boltba sincs ilyen! Megyek is hurcilászni egy kicsit....
Pá!

Hozzászólások száma: 0