‹‹‹ vissza SalemSaberhagen adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Fantaghiro gazdi (SalemSaberhagen), 2010. January 02. 16:19:58 #4510

Happy New Year!

Nos, sikeresen túléltem az idei petárdázást és az újévi haccacárét! Eleinte persze, nem értettem, hogy már este fél kilenc és a gazdiék ahelyett, hogy ágyaztak volna, inkább puccbavágták magukat és telepakolták a lakást mindenféle számukra ehető dolgokkal! Cseppet sem tűnt úgy, hogy ezek valaha is aluszkálni akarnának! Közben a radiátorról lesegettem a villódzó fényeket...már rájöttem ám! Először jön a villanás, aztán a robaj, amitől mindig frászt kapok! Mindig is sejtettem, hogy valami nem stimmel ezekkel a 2 lábúakkal!
Aztán egyre többen lettünk a lakásban, alig győztem a szagmintavételezést a zoknikról, cipőkről....Nyugi! Egyiket sem jelöltem meg! Még akkor sem, amikor mindenki a villódzó hangos fényeket lesegette az erkélyről! Végül is, nagyon rendesek voltak, mert senki nem nyalakodott bele a kajámba és tiszteletben tartották az almom szentségét is- senki sem pisilt oda! Pedig amennyit ittak...!
Aztán nagy nehezen távoztak az idegenek és nyugovóra tértek a gazdiék, akkor, amikor más napokon már fel kel kelni!! Hogy ez nekik mire jó?? Miattuk kénytelen voltam átaludni az egész következő napot! Iszonyatosan fárasztó dolog ez az éjszakai dorbézolás! Ki bírja ezt állóképességgel?? A gazdi szerint, vannak házikedvenckék, akik mindezt a zajos szörnyűséget az utcákon élik meg! Meghogy elszöknek a kedvencek ijedtükben....a gazdijaik meg napokig nem is keresik... Micsoda horrorviccei vannak a mamigazdinak, ugye?! Aki gazdi, az azért az, mert szereti a kedvenckéjét felelősségtudattal...ugye?!
Nem tudom, milyen lehet az ő sorsuk, de én jól megvagyok itt a panelban, itt vagyok otthon...mert itt nagyon szeretenek és ez nagyon jó dolog!
Nos, utólag is, Boldog Újévet Kívánok minden barátomnak!

Hozzászólások száma: 0