‹‹‹ vissza Szimba adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta FeriNoci gazdi (Szimba), 2010. July 13. 10:55:28 #9183

Szimba és a paszuly

(na azok kedvéért akik nem tudják mit jelent a paszuly szó: zöldbab)
Tegnap gondoltam egy merészet: vettem 7 kg paszulyt eltenni télire. Egyedül nekiálltam megpucolni. Hirtelen nagy segitségre leltem a Szimba személyében. Szimba az ölembe tette a fejét, úgy ahogy a kaját szokta kunyerálni ( tudjátok, szegény kiskutyát mindig éheztetjük, és akkor így könyörög egy kis kajáért ) és sírt.
Már attól kezdtem félni, hogy a drágaság vegás lett, és a paszulyra fáj a foga. Mi nagy hús evők vagyunk, hust hussal, így megértitek, hogy mennyire csodálkoztam a paszuly iránti nagy rajongásáért.
De szó se volt erről ( ). Apró pici darabokra szedte a paszulyokat. Úgy játszott, mintha egy nagy velős csontot kapott volna. Ahogy egyet szétszedett, könyörgött nálam egy újabb darabért. Képzeljétek el, ahogy egy nagy 35 kg kutya egy paszullyal játszik, ennivaló volt.
Na jó, a szoba ezek után úgy nézett ki mint amin végig ment egy tornádó, és persze a takarítás az rám maradt. (seperni külön kín vele: játszik a seprűvel, ellopja aztán az udvaron szétszedi, most ez a seprű még megúszta )
Szimba akciója így is megérte.

Hozzászólások száma: 0