‹‹‹ vissza Szimba adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta FeriNoci gazdi (Szimba), 2010. July 30. 08:34:51 #9600

Kutyáknak áll a világ Londonban

Kedves Kutyagazdik,
Nem tudom felétek hogy van, de nálunk Váradon, Romániában, sajnos nagyon kutya-ellenes világ van.
1. Az emberek nem ismerik a kutyákat, az állatokat. Sajnos Romániában nincs annyi szuper állatkert, vadaspark mint például Magyarországon. Nincs lehetőség arra, hogy a városi emberek, gyerekek megsimogassanak, megbarátkozzanak az állatokkal.
(Itt zárojalben jegyzem meg, hogy annyira szeretem a ZSIRÁFOKAT, hogy a kocsimban mindig van állatcsemege)
2. Lévén, hogy nem ismerik, félnek tőlük. Sok anyuka elhúzza a gyerekét, ha az Szimbát akarná megsimogatni. Így kicsi koruktól kezdve kialakul bennük a félsz. Ahelyett, hogy barátkoznának. A kutya ha megnyalja véletlenül, akkor már nyulnak is a nedves törlőkendő után, mert nehogy.... közben a kutya nyála gyógyító, fertőtlenítő hatású.
Tegnap elmentünk sétálni az erdőbe. Vezetek 15 percet, azért hogy a drága kutyám nyugodtan, póráz nélkül sétáljon.
A rádióban a következő híreket hallottam: Londonban új bankot nyítottak, és ahoz hogy az ügyfeleket bevonzzák a bankba hosszú nyitvatartást terveznek és KUTYÁval is belehet menni. A kutyusokat vizzel és kutyakeksszel várják. Na ehez mit szóltok?
Ja és a napokban hallottam, hogy Londonban, szintén, kutyáknak árulnak fagyit. Jó hely ez a London...
Ezekkel a gondolatokkal szállok ki a kocsimból, milyen jó ott a kutyáknak. Elindulunk az erdőben, Szimba mintha otthon lenne. Jó vadászkutya lévén szaladgál, kergeti a madarakat. Itt a Félix-fürdő-i erdőben van egy atlétika pálya, amit annak idején a román olimpiai bajnoknőnek csináltak, Gabi Szabonak. És ezen a pályán nagyon sokan futnak, edzenek. Ahogy közeledik valaki felénk én szépen megfogom a kutyámat, nehogy valakire ráugorjon. Erre az egyik marha, más szóval nem tudom illetni, az meri nekem mondani, hogy nem kénne rá póráz? Hát hülye???? Erdőbe kutyára pórázt??
Sajnos London nemcsak 1927 kmre van tőlünk, hanem sokkal, sokkal meszebb...

Hozzászólások száma: 0