‹‹‹ vissza Kittilány adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta fuszek gazdi (Kittilány), 2009. December 12. 10:33:47 #3822

Mindennapok, kapcsolatok.

Örülök a lehetőségnek, hogy végre mesélhetek magamról. Eleven jószágnak mondott csinoska, jótermészetű kutya vagyok, akiről még mindíg nem tudja a gazdája, hogy milyen a fajtája...
Otthon nagyon jól érzem magam, bár a családban ahányan vannak, annyiféle természet, de én mindenkit nagyon szeretek, és még a morcos falkavezér főgazdámat is el tudom csábítani néha egy kis hancúrra, focira. Ha már a focinál tartunk, gazdi, ha olvasod, szükségem lenne új lasztira! Esetleg karácsonyra?
Egy a gond velem, hogy hullik a szőröm, Pedig mindent megkapok, mégis, amihez hozzáérek csupa szőr lesz. A gazdám mérgében azt mondta, legközelebb engem porszívóz ki először...
Tudjátok, agyamra megy ez a hideg. Minden ugatnivaló odakint van, én viszont cefetül tudok odakinn fázni, még az a szerencse, hogy pont kilátok az ablakon. Aztán ha fontos ugatni való megy az utcán, úgy zörgetem az ajtót, hogy valaki jön, és kienged. Persze mindíg hozzáteszik, hogy " de akkor most maradj kint!" Én meg visszaslisszolok a hátsó ajtón, mert az sosincs bezárva. Kitti be, meleg ki, ilyenkor szidják a farkamhoz közvetlenül csatlakozó testrészemet.
No egyenlőre ennyi, aztán majd még mesélek


Itt a tél, és ez engem teljesen megbolondít. Mindenkin nagykabát, sapka, kesztyű. Brrr, nagyon bosszantó! És akkor csodálkoznak, hogy azt is megmorgom, akit 1000 éve ismerek!

Hozzászólások száma: 0