‹‹‹ vissza Lady adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta GangstaDogg gazdi (Lady), 2009. May 10. 13:54:20 #34

Emlődaganat!

Műtétre készülünk, szegény kutyámnak emlődaganata van.
Sajnos ez általában sok nőstény kutyánál előfordúl, főleg öregebb korukban.
Tömöm bele a macskafüvet, ami immunrendszer erősítő és visszahúzódhat tőle a daganat, de az állatorvos azt mondta, hogy itt már csak a műtét segít.
Egy barátomnak volt egy német vizslája, 9 évesen altatták el, rákos emlődaganata volt, ami továbbterjedt a tűdőre és a többi belső szervekre, már nagyon köhögött a kutya és ereje sem volt

Hozzászólások száma: 2

Írta Szosszenet gazdi (Maszat), 2009. May 19. 20:50:08 #1341

Szia.Mi ma estünk át egy emlődaganat műtéten.Komplikációmentes,sikeres műtét volt.Reggel fél kilenckor műtötték (amit hangosan végighorkolt) ,délután már kisétált az udvarra és most este megette az adagját.Ők sokkal erősebbek mint mi emberek.Nagyon drukkolunk nektek.Ilyen szép csak egy olyan kutya lehet akit nagyon szeretnek.Sok sikert kívánunk és mihamarabb jelezd hogy hogy van Lady azért hogy mi is megnyugodhassunk.
Szösszenet és kutyusai: Betti,Rokkó,Szonja,Natasa,Maszat

Írta Kiss-bessy gazdi (Alfréd), 2009. May 10. 13:34:15 #491

Nagyon sajnálom, hogy csak így lehet megmenteni, nekem egy 7 és fél éves németjuhász kutyámat kellett elaltatni szintén emlődaganat miatt, de neki már a műtét sem volt biztos garancia. 2007. június 15-én oltotta be az állatorvos. Nagyon szerettem, még a mai napig is hiányzik. Most lányom hozott egy labradort terriert, ő már fiú kutyus és 1 éves elmúlt mikor ide került, de nagyon szeretjük őt is még ha nem is pici korától mi neveltük. Elég félős, sokat kikaphatott előző helyén, de okos és szófogadó nagyon szeretettre éhes, amit itt mi meg is adunk neki. Remélem egészséges lesz éssok évig velünk marad még.
Neked pedig kitartást és bízzál benne, hogy meggyógyul idővel a kutyusod! Sok szép napot, évet éljetek még meg együtt.
Kiss-bessy és kutyusa Alfréd