‹‹‹ vissza Babuci adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta gilice58 gazdi (Babuci), 2010. July 04. 16:40:34 #8989

csípnek...

ez nemsemmi.. .itt van körülöttem a 4 macsek, valamelyik hazahozta a bolha nevű izééét...én is beszereztem belőle sajna...most befújtak sok lével, olyan vok, mint egy ázott veréb....de még kicsike vagyok, nem tudnak mást adni..van ötletetek esetleg, ami a 1,2 kgm hoz engedélyezett???Kösziiiii

Hozzászólások száma: 3

Írta vivienmolly gazdi (Molly), 2010. December 14. 08:05:46 #764999

mi bolha nyakörvet használunk érdekesen nekünk hat még belém egy se ment soha.De le kell vágni nekem belőle mert túl hosszú

Írta gilice58 gazdi (Babuci), 2010. July 06. 03:57:46 #560479

Köszönöm a segítséget, meg az ötleteket, tegnap is lubickolt kicsit a lábacskájával csak, mert nagyon mocskos lett a virágföldtől..de nagyon bírta a vizet..
Most lekezeltem a macsekokat, Babuciból meg könnyen kivettem a dögöket, mert a fehérségében megtaláltam... most majd jobban vigyázunk ...

Írta banyus gazdi (Csinszka), 2010. July 05. 18:01:40 #559951

A cicvarekeknek van bolhaírtó sampon. Gondolom a kutyadékoknak is van. Megfürdeted vele alaposan, jól megtörölgeted, aztán bebugyolálod egy fehér lepedőbe. Ott tartod egy tíz-tizenöt percig, aztán szépen lassan kibontod. a bolhák nem pusztulnak el, de elkábulnak. Ilyenkor meg lehet őket fogdosni.
A fehér lepedő azért kell, mert azon jól látszanak., Arra azért vigyázz, hogy ne fázzon meg. A lepedőt még beboríthatod mással is, hogy ne legyen kívül vizes.
Mikor ezzel kész vagy, akkor szépen megszárítod hajszárítóval. Különben sem árt, ha hozzászokik kiskorában a fürdéshez. Alkalmasint szükszég lesz rá.

Én minden héten fürdetem Csinszkát. Ilyenkor jól bebugyolálom két hatalmas vastag törölközőbe, meg egy lepedőbe. Szép kis henger alaku bábut csinálok belőle, aztán lefekszem, a hasamra fektetem, kibontom a nózijánál a rongyokat, de éppen hogy csak kint van, és így fekszünk vagy két órát. Olyan nagyokat alszik, hogy csuda. Horkol, mint egy öregember.
Ezt már nagyon megszokta....ez nálunk egy rituálé...