‹‹‹ vissza Leo adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Gota84 gazdi (Leo), 2011. March 01. 16:44:46 #14096

Megérkeztem...

Kedves Barátaim!
Nagy hírem van.. Végre itthon vagyok!
Február 25.-én eljöttek értem a Gazdijaim Nehezen ment, de muszály volt elköszönnöm Anyuéktól.Persze nem bántam meg. Hatalmas út várt rám, az első uta. Nagyon élveztem, nézelődtem, meg aludtam.Kecskeméten megálltunk egy kicsit, életemben először valószínűleg utoljára) bejártam a Praktikert.Ott kaptamis mindjárt valamit, már megérte bemennem. Aztán 300km útazás után hazaértünk, nagyon szép nagy ház az új otthonom, nagy kerttel...ami már csak az enyém!!
Bementünk a lány gazdim - nevezzük Anyának - letett az étkezőben a szőnyegre.Hűűű...én gyorsan elbújtam az asztal alá,majd amikor már felbátorodtam, próbáltam körbenézni, de persze a szőnyegről nem mertem lelépni, ki tudta még akkor, hogy mi van azon túl... Ráadásul mindjárt össze is pisiltem, aminek Anya nem örült...
Amúgy mostmár tudom mi van azon túl... nappali, a heverőm, papucsok... mekkorákatlehet itt játszani!!! Nagyon sok játékot kaptam, nem győzöm felfedezni őket!
Az első éjszakám remekül telt!! Hiányoztak a többiek, de rengeteg szeretetet kaptam az új családomtól, úgyhogy nem akartam sírni. Persze azért hiányoztok ám!
Szóval két óránként ki megyünk az udvarra ott el tudom intézni a dolgom, játszunk is egyet, aztán persze alszok tovább!
Szombaton elmentünk a házikómért Velencére, teherautóztam!!! Hűűű...de tuti volt!!! Ja és gyönyörűséges lett a házikóm! Gratulálok mindenkinek aki részt vett benne. Drága Barátaim Ti meg ne féltékenykedjetek , bár nagyon szép, de nehezen szokom meg, valami függöny féle van az ajtónál, amitől mindig elfog a rettegés! Háát...ehhez még fel kell nőnöm!
Tegnapvoltunk a Mamáknál, bemutatkoztam nekik, IMÁDNAK!!! Egyszerűen ellenállhatatlan vagyok!
Képzeljétek el, ma maradtam itthon először egyedül. Anya,Apa nagyon aggódott értem, de én ügyes voltam, felfedeztem az új házikómat, ettem, jót aludtam benne! Pedig hiányoztak nagyon!
Szóval Drága Barátaim, Üdvözletem küldöm ITTHONRÓL!

Hozzászólások száma: 1

Írta Kalóz gazdi (Kalóz), 2011. March 01. 18:00:23 #854315

Gratulálok kisbarátom, nagyon jó ezeket a sorokat olvasni, olyan jó, hogy mással is megtörténik a csoda Bár én menhelyi kutyus voltam, így ez nekem még nagyobb csoda