‹‹‹ vissza Fredi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Gyula173 gazdi (Fredi), 2017. May 19. 21:41:39 #25215

Bemutatkozás.

Jó estét Blöki kedvelők, tartók. Horváth Gyula (Gyula173) vagyok, gyerek korom óta állat szerető kutyás ként vidéki városban családommal, élem napjaim. Nem magamtól találtam erre az oldalra, egy sajnos végzetessé vált tragédia, kétségbe esett megoldások után kutatva kerültem ide.Egyik, Zsófi nevű kutyusunkat (Palotapincsi) egy b...m, aljas szándékkal fagyállóval megmérgezte (utcánkban 9 másik kutyus is küzd talán még ezekben a percekben is az életéért) , és a gondos orvosi segítség sem tudta megmenteni, ma délelőtt el kellett tőle búcsúznunk . Keresgéltem a neten hátha találok valami segítő megoldást, így találtam az oldalra. Pár haszonállataink mellett, még tartunk egy Pekingi palotapincsit, ő Lili, és akivel regisztráltam az oldalra Fredi. Fredi kutya az ingatlan megvásárlásával együtt került hozzánk másfél éve.Ő már ismerte a terepet, hiszen itt nevelkedett, így csak minket kellett neki elfogadni, nekünk vele megbarátkozni! Az ismerkedés sem volt nehéz, hiszen hatalmas szíve/lelke van, és az összecsiszolódás is könnyen ment. Imádja a gyerekeket, szereti a törődést, és a 800 m2 terület szabad birtokosa. Tágas kennel a lakhelye, láncot nem használunk, kennelt is csak akkor zárjuk ha idegen is van nálunk. 80-85 kg-os súlyával könnyedén felboríthat bárkit. Elől járóban ennyi, folyt köv. ha könnyeimtől megszabadultam! Azért szeretném ha meg adódna nekem, hogy egy alattomos férget aki képes védtelen állatokat aljas módon gazdáitól elvenni, a kezeim között lehelné ki hitvány lelkét! Mind annyian örökké emlékezni fogunk kicsi Zsófi kutyánkra, én, és feleségem még valahogy uralkodunk lelki fájdalmainkon, de a 9, és 10 éves lányaink lelkét nehéz lesz megnyugtatni. Aki ilyet tesz, nem ember, és remélem, hogy aljas cselekedetéért bűnhődni fog a nyomorult életében. Holnap kiépítem a kamara rendszert, remélve, hogy elkaphatjuk a gazembert.

Hozzászólások száma: 4

Írta Gyula173 gazdi (Fredi), 2017. May 27. 17:48:50 #1903021

Köszönjük szépen az együttérzéseteket.

Írta Angeelina gazdi (Angelina emlekére), 2017. May 27. 17:29:01 #1903018

Nyugodj békében Kicsi Zsófika.

Csak remélni tudom , hogy ezek a gonosz emberek megkapják méltó büntetésüket.

Részvétem a családnak.

Írta Katimami gazdi (Emike), 2017. May 20. 21:03:16 #1900041

Szia Fredi és gazdikája!
Szomorúan olvastam a blogot mi történt Zsofi kutyusotokkal és még több kutyussal az utcátokban
Nem igaz,hogy nem lehet elkapni az ilyen patkányt! háromszor ennyit szenvedjen az is , aki ezt elkövette. És vele együtt mindig mocskos rohadt állatkínzó.
Nyugodj Békében Drága kis Zsófika

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2017. May 20. 08:06:53 #1899661

Sziasztok kedves kutyaimádó Család

Annak idején minket is szeretettel fogadtak itt a blökin
Mi is szeretettel fogadunk Benneteket és kívánom, hogy érezzétek magatokat itt nagyon jól ! Kívánom, hogy elcsípjék az aljas embereket, akik az állatok ellen tesznek és büntessék meg Őket nagyon szigorúan ! Persze a kis Zsófikátokat nem adja vissza Nektek, de tudom, látom, hogy szívetekben őrzitek emlékét
Szeretettel : Lulu és gazdái