‹‹‹ vissza Judy adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta HalaszneMonika gazdi (Judy), 2010. August 16. 11:21:16 #10034

Így telt a hétvégém!

Sziasztok kedves Barátaim!
Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje?
Képzeljétek péntek éjszaka olyan iszonyú vihar volt nálunk,hogy hajnalig nem aludtunk egy cseppet se. Este 10 körül kezdődött,és 3-ig egyfolytában dörgött,és szakadt az eső. A nagyokat is bekellet menekíteni megint a lakásba,mert úgy féltek hogy föl alá rohangáltak az udvarba. Én is bebújtam anyához az ágyba. Még jég is esett,és apának kikellet mennie megnyitni a csatorna fedelet,mert majdnem befolyt a víz hozzánk. A kamránk az teljesen beázott. Szóval míg el nem ment a vihar,nyugtatgattuk a Néróékat,mert még bent is csak mászkáltak. Ja,és a Néró nem lepisilte a tűzhelyet? Apa mérges volt rá,mert még takaríthatott is. És megrágta a fogtisztítómat,aminek meg én nem örültem egyáltalán.
Anyáék szombaton mentek Bösztörpusztára,izgultak is hogy nyakig ér majd a sár. Engem otthon hagytak,mert nagyon meleg volt,illetve iszonyú sok ember közé mentek. Három napos magyarok találkozója volt. És tudjátok apa nyilazik,és minden ilyen rendezvényre elmennek.
Na mire hazaértek jó sokára,történt egy kis baleset.
A szobába a szőnyeg közepére végeztem el a nagydolgomat.
Még sose csináltam ilyet,ha egyedül maradtam kitudtam várni hogy hazaérjenek.
Anya összetakarította,és csak egy kicsit volt mérges,mert szerinte csak baleset volt. Persze a szőnyeget kivitték az udvarra,és másnap reggel azzal kezdtek hogy jól kimosták. Az ágyammal együtt, mert azt is jól összekentem,és én se úsztam meg fürdés nélkül.
Erre délután nem egyedül hagytak megint! Olyan jól érezték magukat a pusztában,hogy visszamentek. De hála most nem csináltam semmi rosszat. Azért este nagyot játszottunk,jól lefárasztottak minket hogy éjszaka aludjunk.
Hát így telt a hétvégém.
Mindenkinek nagyon szép hetet kívánok!
Sok puszi.
http://napcsi.lapunk.hu/tarhely/napcsi/kepeslap/52703.gif

Hozzászólások száma: 3

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. August 19. 18:47:25 #626559

Drága Judyka. Nem csak bosszúból csináltad, amiért otthon hagytak ? Én tudod mit szoktam csinálni.? Körülbelül másfél havonta hányni szoktam, de úgy istenigazábol. Egészben kijön minden. Mert olyan mohó vagyok, hogy nem rágom meg rendesen a kaját. Na mit gondolsz a hányást hova irányítom, hát természetesen a szőnyegre. De nem ám csak egy szőnyegre, legalább kettőre, mert így érdekesebb. Aztán csak sajnálom a mamikámat, mert neki kell kimosni, bár gazdipapi szokott neki segíteni. Különben nálunk délután volt vihar aznap. Jó hogy nem voltam az udvaron, mert olyan hirtelen jött jéggel együtt, hogy biztosan kopogott volna a fejemen a jég. Az a szerencse, hogy mi domboldalon vagyunk és nem áll meg a víz, hanem lefolyik. Télen meg sajnos a panelba kényszerülünk. Utálom. Ott nem is lehet látni semmit. Igaz ott is van erkély, de nem látok ki rendesen. Na most már elég volt a sok dumából, most már itt kívánok Nektek jóéjszakát. Puszi Luluka. Ja és Judyka tegnap is csináltam rólad is képet, ha tetszik viheted.
http://www.youtube.com/watch?v=4lFPGUGYoc0&feature=related

Írta ktgabriella gazdi (Neó), 2010. August 16. 18:39:43 #622567

Kedves Judykánk!

Tényleg mozgalmas volt a hétvégéd!
Nálatok mindig történik valami!
Csak így tovább a rosszalkodással!
Egyébként nálunk is vihar volt, tönkre is ment az internetünk!
De apagazdi megeszerelte!

Puszi

Szép hetet nektek!

Írta oroszlán77 gazdi (Kicsi), 2010. August 16. 15:31:42 #622210

Mozgalmasak a napjaid azt látom! a vihar minket is súlyt egyfolytában.