‹‹‹ vissza Justice adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Hangya20 gazdi (Justice), 2010. July 06. 09:20:30 #9020

Egy keveset rólam...

Cijasztok!

Úgy gondolom, hogy itt az ideje, hogy beszéljek egy kicsit magamról és a szokásaimról. Megpróbálom röviden, tömören összefoglalni.

Kezdjük talán a legfontosabbakkal:
Imádatom első helyén minden kétséget kizáróan a labdám áll! Meghalnék nélküle. A gazdim mindig azt mondogatja, hogy ez valami szenvedélybetegség lehet nálam. Azt hiszem igaza van. Sokszor felhánytorgatja nekem, hogy fonotsabb, mint bármi más a világon.
Hát mit mondjak? Lehet, hogy van benne valami.

Második helyen egyértelműen a pocakvakarás áll. Ha valaki simogatja a pocakomat azonnal hanyatvágódom és átadom magam az élvezetnek, mert ez annyira jól esik!

Ezután következik az evés! Imádok enni. Mindent megeszek, ami finom, nem érdekel engem, hogy miből van, a kaja, az kaja, egyre megy. Imádom a finom falatkákat és az édességet. Tudom nem kéne sok édességet ennem, de egyszerűen nem bírok neki ellenállni...

Következő helyen a délutáni séták állnak. Nem megyünk túl gyakran, mert legtöbbször csak kimegyünk a ház elé a rétre és ott szaladgálunk vagy labdázunk sokat, ami szerintem megfelelő mennyiségű testmozgás egy napra.

Most pedig néhány dolog, amit utálok.
Utálom a vizet, gyűlölök fürdeni! Ha vizet látok legszívesebben megharapnám. Ezért van az, mikor a gazdi slaggal próbál locsolni nyáron, hogy ne legyen annyira melegem, én tiszta erőmből csattogtatom a fogam, és harapdálok.
Néha azonban kénytelen vagyok megfürödni. Igaz, hogy 3 ember kell hozzá, hogy lefogjon még a negyedik rámkeni a sampont és leöblíti. Ezért a fürdés egy elég ritka pillanat az életemben.

Utálom még, ha az arcomat fújkodják, mert a levegő nagyon piszkálja a nózimat. Ilyenkor mindig hapcizok.

Nagyon félek a mennydörgéstől. Ilyenkor mindig kaparom az ajtót és gyakran sikerül is beslisszannom a házba, de általában észreveszik és kizavarnak.
Néha azonban, ha nincs otthon senki, a gazdim be szokott egy kicsit engedni a szobájába, ha fázom, vagy ha félek. De ez titok!
Köszönöm

Hozzászólások száma: 3

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. July 06. 17:23:19 #561372

A szomszéd Józsi bácsi nem tudja mi az, hogy szeretet. A mi szomszéd kutyáink Rexi és Liza minden délután jönnek a kerítésünkhöz a jutalomfalatér. És a gazdiaim örömmel megsimogatják Őket, és megkapják a jutifalatot. Persze ilyenkor én is kapok. Naná. Már jelzem a gazdimnak mikor leülnek a kerítésnél. Az a baj, hogy ez csak tavasztól ősszig van, mert amikor jön a rossz idő, sajna visszamegyünk a lakótelepre. Na elég a sok dumcsiból.Örülök, hogy a barátod lehetek.Ölellek.: Luluka Különben, ha Te is itt laknál, akkor Te is kapnál jutifalatot.

Írta Hangya20 gazdi (Justice), 2010. July 06. 16:40:47 #561318

Hát ez nagyon kedves a gazdidtól
Én is gyakran átugrom a szomszéd srácokhoz (főleg ha tüzelek ), de a szomszéd Józsi bácsi nemigazán örül nekem.

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. July 06. 10:47:30 #560914

Nekünk van a szomszédunkba a Rexi kutya. Ha nincs itthon a gazdija, és dörög az ég, az én gazdim mindig beengedi hozzánk. Mancsát a szeme elé teszi, mintha ott sem lenne. Én nem félek az égzörgéstől hála Isten. ilyenkor mindig vigasztalom a Rexikét Csak azt nem tudom, amikor jön a rossz idő és mi visszamegyünk abba az utálatos panelba, akkor mit csinál. Biztos beengedi a gazdija. Ölel.: Lulu