‹‹‹ vissza Muki adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Heather gazdi (Muki), 2009. June 09. 10:27:27 #302

Valami fájdalmas került a tappancsomba

Sziasztok!

Képzeljétek, mit történt velem a hétvégén!
Nyalogatam a talpam, amita Gazdim mindenképp meg akarta nézni. Kérdezte,miért csinálom. Nem nagyon engedtem, mert ez az én magánügyem, nem? De ő győzött,éstalált valami tüskét a két lábujjam között a bal melső lábamban. Persze csak a sokadik nekifutásra, mert először nem islátta, olyan pici volt. Aztán nekem esett egy csipesz nevű tárggyal. Először nem hagytam, de azt mondta, így jobb lesz nekem. Hittem neki, mert eddig még sosem akart nekem rosszat.
Na szóval, egy TOKLÁSZT szedett ki a lábamból. Ti tudjátok mi ez? És tudtátok, hogy ez az izé ilyen hoszan belefúródhat a bőrötökbe? Bevallom, bármilyen nagyfiú vagyok is, ez nekem fájt, és lábra se tudtam állni,de nem nagyon foglalkoztam vele a nyalakodáson kívül.
Azóta is nyalom a lábam, mert meg kell gyógyítani. Bára Gazdimbekente valami sebbenzinnel, vagy mivel, de ígyisgennyes lett.Már nem fáj annyira, és már csak picit bicegek. Azt mondta a Gazdim, hogy azért, mert Ő biceg, nekem nem kell őt utánozni. Ja, és azt is mondta, hogy ha nem gyógyul szépen, elvisz ahhoz az orvos nevű kétlábúhoz. Én nem szeretem őt, mert mindig megszurkál valami hegyessel, amit nem szeretek, mertfáj.

Szóval, amikor sétálni mentek a Gazdival, figyeljetek erre a toklász nevű valamire, mert a végén ti is az orvos nevű kétlábúnál köttök ki.

Hozzászólások száma: 3

Írta Angief1 gazdi (Patrik), 2009. June 13. 15:21:34 #9377

Muki!
Én is azt mondom, hogy örülj hogy nem máshová ment!
Nekem a fülembe ment egy nagyon kicsi toklász! Alig voltam pár hónapos, miko r állandóan ráztam a fejem, vakartam a fülem, sírtam, és még nagyon sok mindent csináltam kínomba! De nem tudtam miért!
Kis gazdim észrevette hogy vmi nincs rendben, ezért elvitt a doktorbácsihoz.
De sajnos állandóan férekezeltek, ami néha bizony nagyon kellemetlen volt!!!
Már a 3. orvosnál jártunk, s közben eltel vagy fél év is, mire kiderült hogy egy pici toklász fúrodott a dobhártyámba!
A doktor néni leborotválta a lábamról a szőrt, adtak vmi szúrossal olyan anyagot, amitől elálmosodtam.
De azért azt hallottam, hogy a gazdim hogy sír!!
Mikor felébredtem, teljesen kába voltam, a gazdimból is többet láttam, de nem értettem miért!
De pár nap múlva, már nem is éreztem hogy fájna a fülem! Igaz, naponta kaptam vmi fehér keserű izét, amit nem akartem megenni. De azt mondta a kisgazdim, hogy muszáj, hogy meggyógyuljak. S mivel én is egyre jobban éreztem magam, gondoltam biztos igaza volt!

Úgyhogy minden kutyusnak üzenem, hogy vigyázzatok hol szaladgáltok!!


Írta Daisybaba gazdi (Daisy), 2009. June 09. 10:53:43 #7608

És a sebedre ajánlom a bepantent, nekem mindig ezt keni, és nagyon finom, hűsítő, segíti a hegképződést.

Írta Daisybaba gazdi (Daisy), 2009. June 09. 10:51:24 #7603

Részvétem drága! Próbáld meglátni ebben is a jót! Milyen szerencse,hogy nem a füledbe, vagy a nózidba ment az a fránya toklász!