‹‹‹ vissza ZsömiMömi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta HLea gazdi (ZsömiMömi), 2010. September 19. 19:42:09 #10752

Kóbor vizsla

Ma este a gazdi vásárolni ment a Corába. Amikor bement, látott egy magyar vizslát, de úgy gondolta, van gazdája ezért minden gond nélkül besétált a bevásárlóközpontba. Viszont nagyon megfájdult a szíve,maikor 1,5 órával később kijött onnan, és a vizsla szomorú szemekkel és behúzott farokkal rohangált. Így hát felhívta a menhelyet,de nem vették fel. Szomorúan jött rá,hogy nem tud segíteni.Végül kibontott két csoma Ságai Selyemsonkát és odaadta a kutyának,aki két harapásból végzett vele. Bitzos nagyon éhes lehetett,bár nem biztos hogy sok ideje kóborol,hisz a bordái sem látszódtak ki, nem volt sovány! Az is lehet,hogy direkt dobták ki??
Így hát!
Ha valaki elvesztett egy magyar vizslát a Miskolci CORA környékén, akkor tudja,hol kell keresnie!

Hozzászólások száma: 2

Írta alonger gazdi (Sosó), 2010. September 19. 21:21:20 #667028

Az a baj, hogy ha utcán marad, előbb utóbb el fogja ütni egy autó.

Sajnos megmenteni csak úgy lehet, ha valaki hazaviszi, vagy legalább addig elhelyezi, amíg hétfőn el lehet érni valakit a menhelyről....

És interneten hirdetni: http://www.elvesztem.hu
Ez a leginkább naprakész fóruma az elveszett, talált állatoknak. Nagyon tapasztalt kutyások követik figyelemmel minden nap! És fésülik össze az elvesztéseket a találásokkal.

Természetesen én nem szeretnék beleszólni, de ha van rá lehetőség, akkor nem tudjátok megnézni holnap is, hogy ott van-e? Vagy az áruházi dolgozóktól megtudni valamit? Csak a megnyugvás miatt?

Jön a hideg, nekünk rövid szőrűeknek pár hét múlva már didergés lesz.
Sosó

Írta ktgabriella gazdi (Neó), 2010. September 19. 18:40:15 #666863

Jajj Istenem!
Remélem mihamarabb megkerül a gazdija, vagy valaki, aki befogadja!