‹‹‹ vissza Csibike adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Csibike), 2021. January 27. 19:25:56 #25736

Szomorú vagyok...

Drága Barátaim! Igaz egyre kevesebben jelentkeztek, de azért vagytok még jópáran. Mostanában, sőt már régóta nem vagyok itt nap, mint nap, mint régen... Sok a komoly probléma az utóbbi időben nálunk...
Nagyon szépen köszönöm, hogy követtek minket, hogy be-benéztek hozzánk, s írtok pár sort. Bizony ránk fér.
Machóka december közepe óta beteg. Nem egy betegség, hanem egymás után jön ki újabb és újabb. Anya már teljesen lelkileg ki van. Nem tudja mitévő legyen.
Én sem szeretnék egyedül maradni. Jól meg vagyok Machóval.
Mamit nagyon sújtja mostanában a sors. Nem érti Ő sem, hogy miért.
Próbál kievickélni a tavalyi június 28-ból - apa meghalt - , s próbál talpra állni, de mindig újabb és újabb megpróbáltatás éri mamit. Teljesen magára maradt, magának kell mindent megoldania. Nehéz neki. Én próbálok segíteni, de csak azzal tudok, hogy bohóckodom neki. Pedig én is még mindig várom vissza papát..., hogy simogassa a pocimat, hogy azt mondja nekem édes drága kis fiókám... meg ilyen hasonlókat..., de már kezdek rájönni, hogy már soha többé nem jön az én drága papim, se hozzám, se mamimhoz... Mamim sokat sírdogál. Akkor én is szomorú vagyok...
Csak Machóka most jöjjön rendbe a sokféle betegségből. 13 éves lesz áprilisban, s most szinte egyszerre omlott össze...
Hogy mit hoz a sors, csak a jövő titka...
Szeretem a kiscsávót! Mint annak idején anyám helyett apámat, Pamacsot...

Ölelünk benneteket: Kisbarátnőtök Csibike és mamija

Hozzászólások száma: 5

Írta RÓZSAMAMI71 gazdi (SOMA ÚRFI), 2021. January 30. 14:25:35 #2138346

Szia Csibike kis Barátnőm . Be néztem hozzád , sok a baj és probléma és a betegség nálatok . A gazdi Mamid alig győzi kezelni a helyzetet , sajnáljuk ,hogy ilyen kellemetlenül telik az újév , nálunk is a Mamim sokat betegeskedik , de Én most nagyon jól vagyok . Vidám és játékos mint ahogy lenni szokott nálunk cicáknál , minden ami mozog Én meg elkapok és szaladok ,morgok és kurrogok . Most Én vagyok a család nevettetője , aztán felpattanok a Mamim ölébe mikor kávézik és nagyot szippantok az illatából , de nem kérek belőle . Hát így töltjük a napokat , várjuk a vírus távozását , mert nem jár ki senki nálunk , csak a boltba és haza . Ölelésem és pacsim , puszim .

Írta zsazsi gazdi (Lola), 2021. January 30. 11:35:27 #2138338

Aranyos!

Írta hoffmannsaci gazdi (Csibike), 2021. January 28. 19:17:56 #2138304

Írta kuci gazdi (ZSÖMI fiú), 2021. January 28. 07:43:45 #2138293

Aranyos kis Csibike, Machóka és drága Mamikátok!
Ilyenkor nincs, amivel megtudnánk Benneteket vigasztalni...
Őszintén együttérzünk Veletek ezekben a nehéz időszakotokban!
Szeretettel ölelünk Benneteket!

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2021. January 27. 20:00:14 #2138289

Drága kis Csibike, bizony nagyon sok fájdalom érte mostanában Mamikádat és Téged drága Csibike Elveszítették imádott gazdikádat és ez egymagában is rettenetesen szomorú Mi együttérzünk Veletek és rettenetesen sajnálunk Benneteket Nincsenek ilyenkor szavak, amivel meg tudnánk Benneteket vigasztalni Elvesztettétek drága Pamacskát, a szőke Herceget, és biztos vagyok benne, nagyon hiányzik Neked is és Mamidnak is És most itt van Machóka, beteg Machóka meg fog gyógyulni még sok éve van Neki. Látod én is nemsokára 16 éves leszek, én is voltam tavaly nagyon beteg, de a dokik meggyógyitottak és itt vagyok mamikámékkal és Bakancsossal . Vigyázzatok Mamikádra, nevettesd csak meg és Machókát hívjad játszani, meg fog gyógyulni Mamikád mindent megtesz érte.
Ölelünk Benneteket : Lulu és mamim