‹‹‹ vissza Gina adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Gina), 2010. August 25. 21:50:10 #10265

GINA ÉS PAMACS HÁROM NAPJA MONORON...I.

2010.08.20-21-22.
Gina szavaival:

Barátaim! Képzeljétek el, ismét három napot töltöttünk együtt kétlábúkáékkal és barátaikkal Monoron abban a szép nagy kertben, ahol már múltkor is voltunk. Akkor olvashattátok az élményeinket, és a videónkat is megnézhettétek.
Úgy látszik jók lehettünk, hogy megengedték ismét, hogy mi is mehessünk.
Olyan, de olyan három napunk volt, hogy azt el sem lehet ugatni.
Nem volt ám lustálkodás nekem sem és Pamacsnak sem. Egész nap jöttünk, mentünk, szaladgáltunk, s próbálkoztunk az úszómedencével.
Én tudjátok mint gerincműtétes nem járhatok lépcsőt. Az úszómedencéhez felfelé öt lépcsőfokot kell megtenni, s onnan lehet ugyancsak lépcsőn bemenni a vízbe. Hát én fogtam magam, az első két lábacskámmal felkapaszkodtam az első lépcsőfokig, ott rugództam egy darabig, aztán feltettem a jobb hátsó lábacskámat a mellsők mellé, rugództam a bal hátsó lábacskámmal, s képzeljetek csodát, az első lépcsőfokot megtettem. Jöhetett a következő ugyanígy, aztán a következő.a következő.a következő és mégegyszer a következő.s feljutottam. Egyedül! Én Gina! Halljátok! Egyedül! Öt lépcsőfok. Amióta megműtöttek, nem lépcsőztem. Hát ezt is megcsináltam!
A vízbe nem mentem, de ott szaladgáltam körbe-körbe a medence szélén. S hogy, hogy jöttem vissza? Hát bevallom, nem a lépcsőn. A medence körbe be van füvesítve, s egy lanka van körülötte. Hát azon gurultam én le a farsúlyommal fékezve magamat. Látjátok? Ezért jó, ha valaki farsúlyos.
Aztán lestem Pamacs tesómat, aki tényleg szereti a vizet, szeret úszni is, de most nem igazán akart bemenni a vízbe, csak az első lépcsőfokig merészkedett. Ott lehűtötte a lábacskáit, aztán uzsgyi már ment is a kertbe. Alig láttam egész nap a kiscsávót. Ott legyeskedett örökké a baromfiudvar kifutójánál.
Aztán Pamacs délután valami barnát hozott oda nekem, s letette elém. Akkor láttam, hogy krumli. Hát mit képzel, hogy én krumplit fogok enni? Én a húst szeretem.

Folyt. II. részben...






Hozzászólások száma: 3

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. October 19. 13:36:32 #700137

ÉDES KICSI GINÁM, NEM IS TUDOM, HOGY EHHEZ MIÉRT NEM SZÓLTAM HOZZÁ MÉG, AMIKOR EMLÉKSZEM A MAMIMFELOLVASTA NEKEM. EZ A FARSÚLY, EZ NAGYON TETSZETT AKKOR. BÁRCSAK MÉG ITT LENNÉL, ÉS MÉG SOK ILYEN ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT ÍRNÁL NEKÜNK. NAGYON ÜGYES VOLTÁL, HOGY ANNYI LÉPCSŐN FELMENTÉL. IGAZI KIS HŐS VOLTÁL. ÉS MOST BOLDOG VAGYOK, MERT ITT BOLDOGNAK LÁTLAK. ÉS OLYAN AZ EGÉSZ, MINTHA ITT LENNÉL MELLETTEM. ÉRZEM IS A KIS SZUSZOGÁSOD, AHOGY MÁSZOD A LÉPCSŐFOKOKAT, LÁTOM, AHOGY A MEDENCE MELLETT ELSÉTÁLSZ A FŰBEN, VISSZA PAMACSKÁHOZ. DRÁGA KICSI GINA, SOKAT GONDOLOK RÁD, ÉS ÖRÖKKÉ EMLÉKEZNI FOGOK RÁD. A MONORI KIRÁNDULÁSAIDRA, A SZEPTEMBERI BLÖKITALÁLKOZÓRA, AHOGY FÁRADTAN A GAZDIPAPI ÖLÉBEN ÜLSZ, ÉS AHOGY GAZDIPAPID OLYAN SZERETETTEL FOG AZ ÖLÉBEN. EZEKET NEM LEHET ELFELEJTENI. SOSEM FLEJTELEK EL

Írta öcsi gazdi (Öcsi 1), 2010. August 26. 12:57:27 #635169

Ezt nevezem Gina! Ügyes vagy és én mindig büszke vagyok Rád!!!!
El tudom képzelni,hogy milyen jó volt ott a kertben,elhiszem,hogy jól éreztétek magatokat.

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2010. August 25. 22:56:28 #634494

Nagyon ügyes vagy Ginám! Egyedül lépcsőztél, gondolom ámultak a gazdik rajtad!