‹‹‹ vissza Gina adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Gina), 2009. August 07. 11:33:03 #1396

Ma egész nap az ajtót nézem és...

...várom, hogy nyíljon, Pamacs, a tesóm visszajöjjön. De hová vitte a gazdi? Miért ilyen soká jön! Sétából mindig hamar visszajönnek. Miért volt olyan izgatott Pamacs? Sok a kérdésem, válasz meg még nincs! Papi (a valódi gazdim, de Mami is a Gazdim, de Ő csak 6 éve) próbál nyugtatni, kényeztetni, behoz az ajtótól és simizget. Nagyon finom. Hátamra vágom magam, négy lábam az égnek áll, s csupasz pocimat vakargattatom! Közben aludtam is egyet. De hol van már a tesó! Nagyon korán reggel elvitték, s már délután van és még mindig nincsenek sehol! Egyszer csak ugatást hallok, felismerem Pamacs hangját, kirohanok az erkélyre, lekukucskálok az utcára, s látom, hogy jönnek a gazdival! Jaj de jó! De vártalak drága Pamacsom! De hol voltál? Visszavakkantok, s rohanok az bejárati ajtóhoz! Ekkorra már nyílik a lakásajtó, Pamacs rohan be, ugyanolyan izgatott, mint reggel, s meséli: a mami munkahelyén volt! A részleteket olvassátok el Pamacs blogjában. Én most örülök, hogy végre itt van a tesóm!, s beleélem magam az Ő meséjébe. Mert nekem mindent elmond. De jó buli lett volna, ha mindkettőnket elvisz a gazdi. De sajnos engem nem lehet, rám már nagyon vigyázni kell, kimélni. Én már csak autóval utazhatok. Azzal szoktunk menni a tóra, meg kisebb kirándulásra, de ott is én csak keveset tudok menni, sokszor a vége felé már cipelni kell, s sajnos a kevés mozgásomtól egy kicsit túlsúlyos is vagyok. De mami szívesen cipel, mert látja, hogy jól érzem magam. Szeretem mindkét gazdimat, de Ők is nagyon szeretnek engem, no meg Pamacsot is! Igaz Pamacsra néha rámordulok, de az a féltékenységem és a kajám miatt történhet meg. Féltékeny vagyok a gazdiékra, s haspók vagyok, így a kajámat nem hagyom! Még azt sem, hogy azt megközelítse valaki! De ma úgy hiányzott Pamacs, hogy talán még azt is megengedem, esetleg adok is belőle! ...Talán! ... Majd még addig meglátom..., attól függ, hogy mi lesz a kaja..., vagy mégsem?...de annyira hiányzott ma egész nap!...és, ha holnap is elmegy? De, adok neki!

Hozzászólások száma: 5

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. July 25. 15:28:09 #588191

Drága Ginácska ! Én nem csodálkozom, hogy félted a kajádat, hiszen rossz emberek bántottak, nem adtak enni. Végre van egy gyönyörű családod, szuper otthonod, naná, hogy vigyázol arra amit a szereteteddel megszereztél. Mert biztosan azért szeretnek ennyire, mert Te is imádod Őket. Mert Ti kutyusok csak ilyenek vagytok. És a jó emberek pedig imádják a kutyákat, (állatokat).

Írta potya gazdi (Grizelda), 2009. December 19. 18:00:38 #235289

Így is kell, jókat enni, aludni.
Helyes, a gömbölyű formák a legszebbek. Gondolj bele: földgömb, gömbdísz, pöttyös labda, Gina.

Írta ketlin gazdi (SÁBA BUCI), 2009. September 30. 15:27:34 #125712

Még hogy vén , meg öreg !! Te??? Csak Rád kell nézni ! Gyönyörű vagy és csodálatos! Az hogy, irígy, az természetes, tudod, én sem engedtem a cuppanóst még a két gazdikámnak sem ! Azt is megértem, hogy a kajit is félted, a régi emlékeid vissza, vissza térnek biztosan. Az is csak akkor ha ennivalót látsz!
Hiába az irígy kutya jelző az mindannyiunkat végig kisér, akár milyen csodálatos életünk van, ha másra nem hát a gazdikra vagyunk féltékenyek, mert senki mást ne szeressen csak MINKET , EZ TERMÉSZETES !

Írta hoffmannsaci gazdi (Gina), 2009. August 10. 16:06:19 #64452

Öcsi! Persze, hogy féltem, Ő még fiatal, én öreg, s pláne beteges! Féltem, kellek-e még? De visszajött! Hát... ezek szerint öreg kutya, nem vén kutya!

Írta öcsi gazdi (Öcsi 1), 2009. August 08. 09:48:35 #62390

Oh,te kis drágaám!Nagyon megijedtél,hogy Pami nem jön vissza?Ne félj,ő soha nem fog téged elhagyni.Én úgy gondolom.