‹‹‹ vissza Gina adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Gina), 2011. June 13. 12:46:52 #15989

EMLÉKVIDEÓK - KÖSZÖNÖM, HOGY BENNE...

Gombi, Bundi, Szimba, Bandika és gazdimamijától....köszönöm.....

http://www.youtube.com/watch?v=pp7qJZdBE1o

Gombitól...köszönöm....

http://www.youtube.com/watch?v=wNj5z_hc0NQ&feature=youtu.be

Betty és társai/kétlábúkájától....köszönöm/2012.06.hó

http://www.bloki.hu/rapid/betty-es-tarsai/videok/16910/egi-baratoknak?osszes




Hozzászólások száma: 2

Írta hoffmannsaci gazdi (Gina), 2011. June 13. 21:23:46 #971537

Luluka! Ezt Neked válaszolom.....

Most biztos megint esik az eső ott lenn a Földön. Megint hullatom könnyeimet.
Luluka! Olyan gyönyörűen megfogalmaztad. Olyan gyönyörűen!
Látom, látom, mert Jennykétől megtanultam, hogy kell széthúzni a felhőket, hogy az én kétlábúkám is zsepiért nyúl....Értünk....értünk....és azt is tudom, hogy a szívében örökkön-örökké élni fogunk...., mint ahogy tudom, hogy a Tiédben is....köszönöm....

Gina az égből....


Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. June 13. 14:34:58 #971112

Drága Gina !

Lassan egy éve, hogy megtaláltam ezt az oldalt, a blökit. Először csak csetlettünk botlottunk, nem tudtuk mit is kezdjünk itt magunkkal. Aztán jöttek a Barátok. Akik első látásra barátokká fogadtatok engem. Köztük voltál Te is drága Gina. Aztán én lettem a 3000-ik látogatód. Felejthetetlen kirándulásra vittél el engem. Nagyon jól éreztük magunkat. És ez a barátság még jobban erősödött. Már akkor kinéztem magamnak a blökis találkozót. Láttam milyen önfeledten játszottatok ott blökis barátok, a való életben. Már akkor elhatároztam, ha törik, ha szakad ezzel a kislány kutyával, Ginával én a következő összejövetelen találkozni fogok. Aztán egyszercsak mindennek vége lett. Vége lett az álmodozásomnak. Jött a fájdalmas hír, hogy elköltöztél a Szivárvány Birodalomba. A blöki találkozóra elmentünk, ez az álmom teljesült. Találkoztam Pamacskával és Csibikével, a Testvéreiddel. És nagyon sok Baráttal és Gazdikáikkal, akikkel nagyon jól éreztem magam. Örök emlék marad számomra.
Azóta sajnos sok blökis Barátomat elvesztettem. De most Gombi mamija megint visszavarázsolt Benneteket közénk, földi Barátok közé. Most már onnan a messzeségből együtt vigyáztok ránk az Össszes égi Baráttal.
Köszönjük Gombi mamija