‹‹‹ vissza Gina adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Gina), 2009. June 19. 12:33:54 #434

Élettörténetem...

Valamikor régen, úgy 12 évvel ezelőtt nevelkedtem valakinél, akik nem vigyáztak rám eléggé, s egy tóparton elvesztettek. Itt kóboroltam vagy 2 hétig étlen-szomjan, s a felnőttek és gyerekek azzal szórakoztak velem, hogy belevágtak a vízbe, nevettek azon, hogy alig tudok kievickélni a vízből és milyen elázott kiskutya vagyok. Aztán ha enni koldultam volna, elzavartak. Új gazdim ezt látva megsajnált és hazavitt Jenyke nevű Shi-Tzu kiskutyája mellé, akivel nagyon jóba lettem, kivéve a kajaosztásnál, akkor elkergettem. Mert megtanultam azt, hogy amit ma megehetsz, ne halaszd holnapra! Persze távol tőlem Ő is evett, de én mindig hamarabb felfaltam az enyémet, s igyekeztem ellopni az ővét, hol sikerrel, hol sikertelenül, mert gazdi nem hagyta. Sok szép napot, hónapot, évet töltöttünk együtt. Jenyke 1 éve már nem harcol a tálkájáért, Ő elment örökre. Pedig de megosztanám vele a tányérkámon lévő adagot.
Aztán pár évre rá jött gazdim új kapcsolata, s új helyre költöztünk, s lett egy mami, aki odafigyelt ránk, s lett egy szőke herceg Pamacs, aki mami kincse volt, s így lettünk mi hárman mami-papi gyönyörűségei.
Nagyon szépen telt az idő, jól éreztem magam az új otthonban, biztonságban, szeretetben.
3 éve aztán votl egy csúnya balesetem. Tüzelési időszakomban Pamacstól külön kellett választani, mert nem hagyott békén. Persze én sem! Felügyeletre közeli hozzátartozóhoz kerültem gazdiéktól, ahol sétára menet legurultam a hosszú lépcsőn, s deréktól lefelé megbénultam. Rögtön értesítették gazdiékat a balesetről, akik azonnal jöttek értem, s azonnal elvittek az állatkorházba. A doki pár százalékot adott a felépülésemre, s kész tények elé állították papit-mamit, hogy vagy gerincműtét, de kevés az esély, hogy felépülök, vagy altatás. Nem tudom, hogy megéreztem, megértettem-e miről van szó, de én olyan kérlelő-aggódó szemekkel néztem gazdiékra, hogy mami azt mondta papinak: adjunk egy esély neki, hogy életben maradhasson. Megműtöttek.
folyt.köv...

Hozzászólások száma: 4

Írta sziszko78 gazdi (KókuszTinaKumquat), 2011. March 04. 18:54:16 #857410

Drága kis Gina....
Micsoda lelketlen emberek vannak..és azok a gyerekek..hát milyen felnőtt lesz az ilyenből? Megnyúznám az összeset! Azt is aki elvesztett...
De szerencsére csodálatos emberekhez sodort az élet..

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. July 25. 15:19:06 #588182

Drága kis barátnőm. Most úgy gondoltam, hogy rászánom magam és belevetem magam a blogjaidba. Nagyon szerencsétlenül kezdődött kicsi életed, de hála Isten, hogy a gazdidék megtaláltak. Olvasom tovább a történeted. Ezeket a virágokat Jenykének kűldöm sok szeretettel. Na nézzük, mi lett a műtét eredménye.

Írta potya gazdi (Grizelda), 2009. December 19. 17:56:27 #235282


Engem egy kertbe dobtak be a tesóimmal. Érthetetlenek az emberek.
Te viszont csodálatos vagy, igazi harcos.

Írta kisjanka gazdi (Fidó), 2009. August 19. 17:44:51 #76150

Nem is tudom,milyen lelke van az olyan embernek, aki ilyet tesz. Talán nincs is lelke.