‹‹‹ vissza Jenny adatlapjához vagy albumaihoz

Égi barátaimmal a nyarat köszöntjük...12

Shih-tzu

Feltöltve: 2010. June 24. 19:11:27

Hozzászólások száma: 5

Írta Erdei gazdi (Maggy), 2010. July 31. 07:05:42 #597061

Kedves Jenny!
Nagyon szép ez a kép... köszönöm szépen... Maggy

Írta hoffmannsaci gazdi (Jenny), 2010. July 14. 19:16:16 #572675

Bátortalanok vagytok, nos, akkor én folytatom Maffia után. Az én történetem következik...

Drága Barátaim!

El lehet mesélni egy nyarat, de egészen sehogy sem lehet elmondani. Az igazság az, hogy számunkra nincs jobb dolog, mint együtt lenni a kétlábúkával. Lehet az nyár, ősz, tél, vagy tavasz. Lehet a napszak bármely része. Csak Vele, csak a kétábúkával!

Én két tesómmal városban lakó kutyus voltamn, s a városban lakó kutyáknak is szüksége van friss levegőre. Mindenkinek örömet okoz a felhőtlen együttlét. Ezért mindig együtt vakációztunk kétlábúkáékkal, amikor is többet tudtak velünk foglalkozni, mint a hétköznapokon.

De, hogy melyik is volt a legszebb? Mindegyik! Én szívesen gondolok vissza akármelyikre. S tényleg csak azért gondolom, hogy mindegyik szép volt, mert akkor, amikor együtt voltunk, mindig olyan öröm töltötte el szívecskémet, lehetett az vakáció, vagy hétköznap.

Életem 14 évében 5 hónapjában és 5 napjában én voltam a legboldogabb kiskutya a világon. S, hogy miért? Mert nagyon szerettem, s szerettek.

Hát ez lenne az én mesém, ami nem mese..., így volt..., s van,... s lesz!

Jenny



Írta hoffmannsaci gazdi (Jenny), 2010. June 25. 16:30:21 #546002

Maffia bátor volt,elkezdte....nagyon köszönöm drága égi barátom....
Nos és a többiek? Hol vagytok?

Írta Evamama gazdi (MAFFIA), 2010. June 24. 19:49:33 #545083

Köszönöm Jennykém!
Életem legszebb nyara az volt, mikor hosszú kóbor élet után a mami rámtalált és befogadott. Akkor hajnalban találkoztam egy kóbor kutyussal, aki pirszing lyukat rakott a fülembe a fogaival és meghúzgált a sárban, én meg adtam neki a körmeimmel, így sikerült tőle elszabadulni. Hajnali négykor már a lépcső előtt kiabáltam a társasháznál, mami kinézett és elszörnyedt azon, hogy nézek ki. Bevitt, megfürdetett, hagytam magam, úgy fogtam a kád melleti kapaszkodót, mint egy ember. Megtörölgetett, egy zúgó masinával megszárított, csak úgy szállt a szőröm. Enni kaptam és rögtön elaludtam. Mulder, a szintén kóborból lett benti cica nem bántott, őrizte az álmomat. Azt álmodtam, hogy itt lesz az otthonom, hiszen ezek szeretnek engem.
Nem tévedtem,valóban így lett. Igyekeztem mindig meghálálni azt,hogy befogadtak. Mami aztmondja, tisztára emberként viselkedtem, s most,évek multával halálom után sem csökkent a szeretetük. Valóban tűrtem minden gyógykezelést,igyekeztem sikerrel úrrá lenni a szívelégtelenségen, idült hörghuruton, cukorbetegségen. Évekig kaptam a gyógyszereket, naponta kétszer inzulint. Tényleg meg aartam gyógyulni.
Sajnos a veseelégtelenség hamar úrrá lett rajtam, nem egészen egy évután átkeltema szivárványhídon. Nagyon jó a sok - sok kispajtással, jennykém Tiszerettek engem, de azért nekem is hiányzik a család. Látom ám, hogy egy kislány fekete cicabeköltözött a barátaimhoz, ő a Manyi. Nem haragszom rá, hiszen ő is olyan kóbor cica volt, mint én. Hadd legyen neki is jó dolga. Remélem szép nyaruk lesz a régi pajtásoknak és a családnak. Muldikának külön is jó egészséget kívánok, hiszen most ő küzd a gyilkos veseelégtelenséggel.
Mégegyszer köszönöm a képet, ha gazdi nem tudja átvinni, majd írok. Szeretettel üdvözlöm Jennyke gazdiját, Maffia gazdája: Éva

Írta hoffmannsaci gazdi (Jenny), 2010. June 24. 17:36:00 #544870

Ma Maffia, Maggy, Merlin, Monti, Monty, Pamacs voltak velem.Ma is széthúztuk a felhőket, slestük, hogy akétlábúkák mit csinálnak...nagyon szép volt...aztán mindenki egyesével elmesélte élete legszebb nyarának történetét...
Javaslom, ha eljössz a képért, rövid, pár sorral írd ide a történetet, hadd ismerje meg más is...
Köszönöm...