‹‹‹ vissza Jenny adatlapjához vagy albumaihoz

Égi barátaimmal a nyarat köszöntjük...14

Shih-tzu

Feltöltve: 2010. July 12. 18:45:18

Hozzászólások száma: 7

Írta hoffmannsaci gazdi (Jenny), 2010. July 16. 17:04:08 #575507

Baby! Nagyon köszönöm Neked a zöldszörny történetet. Jót mosolyogtam rajta. El tudtam képzelni, hogy bohóckodtál vele. Igazi kutyakomédia...
Ugye most egy ici-picivel könnyebb, hogy beszéltél. Ki kell tudni beszélni magunkból, ha nehéznek tűnik is..., mert az emlékek csodálatosak. s amíg emlékezünk, addig vagyunk...

Írta Erika71 gazdi (Baby), 2010. July 16. 06:49:53 #574386

Sziasztok!Hát .....megpróbálom,de még nehéz,főleg,hogy most lesz 1 hónapja,hogy nincs velem!
Nekem sincs igazából legszebb nyár!Miért?Amit Ti is írtatok,az évszaktól független számomra is!Minden percének örültem,ha anyával lehettem!Szép életem volt nekem is.Nyáron imádtam amikor anya locsolt.Üldöztem mindig a slagot,anya azt mondta,hogy ez a zöldszörnyés amikor már anya rám szólt,hogy -Elég kislány mert megfázol!Akkor elmentem a zöldszörnytől nem üldöztemde csak 2 percreNekem azt a löttyöt ami kifolyik belőlemegkellett harapnom,ugatnom,és imádtam ha anya ide-oda rángatta a slagotill:a zöldszörnyet .Imádtam vízes lenni,anyával lenni,és üldözni a zöld hosszú,vizes szörnyetMostcsak ennyi ment Jenny.De köszönöm neked,hogy elhoztál errea helyre!!Hiányzol anya!!!

Írta hoffmannsaci gazdi (Jenny), 2010. July 14. 19:18:33 #572687

Nos ittt azért bátrabbak vannak....hát akkor én is leírom az enyémet....

Drága Barátaim!

El lehet mesélni egy nyarat, de egészen sehogy sem lehet elmondani. Az igazság az, hogy számunkra nincs jobb dolog, mint együtt lenni a kétlábúkával. Lehet az nyár, ősz, tél, vagy tavasz. Lehet a napszak bármely része. Csak Vele, csak a kétábúkával!

Én két tesómmal városban lakó kutyus voltamn, s a városban lakó kutyáknak is szüksége van friss levegőre. Mindenkinek örömet okoz a felhőtlen együttlét. Ezért mindig együtt vakációztunk kétlábúkáékkal, amikor is többet tudtak velünk foglalkozni, mint a hétköznapokon.

De, hogy melyik is volt a legszebb? Mindegyik! Én szívesen gondolok vissza akármelyikre. S tényleg csak azért gondolom, hogy mindegyik szép volt, mert akkor, amikor együtt voltunk, mindig olyan öröm töltötte el szívecskémet, lehetett az vakáció, vagy hétköznap.

Életem 14 évében 5 hónapjában és 5 napjában én voltam a legboldogabb kiskutya a világon. S, hogy miért? Mert nagyon szerettem, s szerettek.

Hát ez lenne az én mesém, ami nem mese..., így volt..., s van,... s lesz!

Jenny



Írta Adrienne gazdi (Assisi Noé), 2010. July 12. 19:58:51 #569894

Jennykém Te olyan jó vagy hozzánk köszönjük szépen Csufival és Mamiékkal együtt!A nyaraink is szépek voltak mint megannyi évszak amit odalent VELÜKegyütt tölthettünk.Bár most már Mami nem szereti a nyarat hallottam amikor sirva mondta Papinak mert Csufi is és én is és Ornelluska is nyáron hagytuk el ŐKET örökre.De egy dolog most hirtelen eszembe jutott,közel hozzánk de azért autoval kellett menni van sok tó,amiben halak uszkálnak és ott szoktunk pancsolni.Én kajtattam a nádasban hajkurásztam a kacsákat pedig akkor is már sokat fájt a lábam de ez akkor nem számitott,bezzeg ott hon sántikáltam ám!Csufi pedig a nagy lomha csak állt a hasig érő vízbe és ugy hűsölt.Most megint elszomorodtam de jó is lenne ujra együtt !

Írta hoffmannsaci gazdi (Jenny), 2010. July 12. 17:27:25 #569674

Köszönöm Neked Erik a történetet. Nagyon meghatottak a mondatok. Nos ki folytatja tovább?....én hallgatom.....

Írta hoffmannsaci gazdi (Jenny), 2010. July 12. 17:26:02 #569671

Ma Assisi Noé, Baby, Csufi, Erik, Bessy voltak velem. Erre a szép helyre még mást is el fogok hozni magammal.
...nagyon szép volt itt lenni,...s ma is mindenki egyesével elmesélte élete legszebb nyarának történetét...
Javaslom, ha eljössz a képért, rövid, pár sorral írd ide a történetet, hadd ismerje meg más is...
Köszönöm...




Írta Rotiimádó gazdi (Eric), 2010. July 12. 17:16:55 #569659

Drága Jennykém!

Először is köszönöm, hogy elhoztál erre a csodálatos helyre, egyszerűen mesés!
Hogy mi volt életem legszebb nyarának története?
Igazából megmondom neked őszintén, hogy amíg éltem, nekem minden nyaramat széppé és tökéletessé tették a gazijaim, amit ezúton is köszönök nekik!
Nekem attól volt szép a nyár (és az egész életem), hogy mindig velem voltak, és mindig elhalmoztak a világ legnagyobb szeretetével!
Így nem csak a nyaraim, de az egész életem szép volt!