‹‹‹ vissza Jenny adatlapjához vagy albumaihoz

Fidónak...

Shih-tzu

Feltöltve: 2010. August 15. 17:33:21

Hozzászólások száma: 3

Írta kisjanka gazdi (Fidó), 2010. August 16. 16:59:56 #622335

Gyerünk!!!! Cincálásra fel!!!!
Meséltem már, hogy mobiltelefont is ettem?! Kétszer is? De nem tehettem arról sem. Elölhagyták az asztalon, azt hittem, nekem hagyták ott.

Írta hoffmannsaci gazdi (Jenny), 2010. August 15. 17:14:07 #620904

Ideértem Fidókám! Kezdhetjük. Én a pánttal kezdeném. Lehet? No akkor cincáljunk.....

Írta kisjanka gazdi (Fidó), 2010. August 15. 17:07:06 #620890

VAÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez hatalmas papucs, tehát...
Én -Tódival ellentétben - nem vagyok irigy kutya, csak egy kicsit.
Szóval arra gondoltam, ha már itt ez a hatalmas ajándékpapucs (óh, Jennykém ), jöjjön mindenki, cincáljuk szét és a darabjait ássuk el a homokba, mint régen. Hatalmas buli lesz, imádni fogjátok!
Igen és napernyőt még nem ettem. Amíg megérkeztek, elkezdem a napernyőt enni. (ülőgarnitúrát, küszöböt, konyhaszekrényt, széket, zoknikat, asztallábat már ettem, de nem én tehettem róla ). Ja és szemüveget, fogkefét és konyharuhát is ettem már. Porszívócsövet . Többek között. De egyikről sem én tehettem. Mondta is gazdi, idézem: "Idefigyelj te Tökfej! - mindig így kezdte és akkor már csóváltam a farkamat, mert tudtam, hogy biztosan örül nekem, mert okos kutya vagyok - mit csináljak már veled, te nagyon hülye? Hogy néz ki az ajtó, hogy néz ki a küszöb?! Stb. Legközelebb agyon, illetve agyhelyen ütlek, megértetted?" Rossz kutya! "- ezt mindig úgy mondta, mintha cirógatna. Tudtam én, hogy nem tud rám haragudni, akármilyen kártékony tökfej vagyok. Még mindig ott a nyomom a küszöbön. Nagyon sokszor siratott engem a küszöböt meglátva. Ebből is tudom, hogy nem haragudott igazából soha.
Köszönöm a képet.