‹‹‹ vissza Jenny adatlapjához vagy albumaihoz

A nyarat köszöntjük 24....

Shih-tzu

Feltöltve: 2010. August 27. 22:57:42

Hozzászólások száma: 3

Írta ketlin gazdi (SÁBA BUCI), 2010. August 30. 18:24:10 #642662

Drága Jennykém !

Köszönöm szépen ezt a nyár búcsúztató képet, ami bizonyítja, hogy már megint eltelt egy év, ( a második ) amit az én drága Gazdikáim nélkül töltöttem el, itt fönn a SZIVÁRVÁNY BIRODALOMBAN.
Hogy mi volt a legfelejthetetlenebb számomra ezen a nyáron ?

Az, hogy az én földi barátaim, meglátogatták azt a csodálatos szép helyet , szeretettel teli otthont ahol én éltem. Teljesen olyan volt mintha én is ott lettem volna velük. Megmutattam minden zeget-zugot, ahová emlékeim fűznek, minden helyet ahol játszottam, vagy csak boldog pihenéssel múlattam az időmet.

Szinte ott szaladgáltam velük én is boldogan, büszkén a kertben, amit felügyeltem, amire vigyáztam, ahol az én édes gazdikáimat őriztem.
Melegség önti el a szívemet,ha rá gondolok,hogy mennyi Barátom lett.

Egyre több és több esemény lesz amire emlékezni lehet, a gazdik általunk kötött Barátságairól és találkozóiról.

Jó Veletek és közöttetek ! Nagyon sok szeretettel és millió puszival gondolok Rátok SÁBA BUCI

Édes, drága kis picurkám kis Jennykém, örök Barátom

Írta kisjanka gazdi (Fidó), 2010. August 28. 18:02:54 #639010

Hát ezt a nyarat is elbúcsúztatjuk Jennykém. De semmi baj, jön az ősz. Részemről folytatom a hülyéskedést itt is, ugyanúgy, mint a földi életemben és izgatottan várom az őszi kalandjainkat. Előre leszögezem, hogy semmiről sem tehetek majd továbbra sem. Tudom, hogy gazdi szomorú Tódi miatt, de én részemről nagyonis örülök neki, mert (én ezt tudtam) ő alapvetően ugyanolyan idétlen, mint én, csak megöregedett ugye és a szívbetegsége miatt kímélte magát az utóbbi években.
Tudod, gazdi gyerekkorában látott egyszer egy agyonvert kóbor kutyát, akit ismert már életében is (tudod, ő az a szakállas, zsemleszínű, sárgaszemű, vizslajellegű haverunk, aki szintén szokott a vízesésnél lógni) és aznap éjjel azt álmodta, hogy van egy hely, ahová a világ minden tájáról mehetnek a kutyák és ott otthonra találnak. Álmában ott volt köztük és megnyugodott, utána sokszor gondolt erre a helyre. Mi pedig megsúgtuk neki, most majd' 30 évvel később, hogy létezik ez a hely. Ő, mivel még élő szív dobog a testében, csak a bejáratot láthatta, de mi megmutattuk neki, hogy mennyire csodálatos ez a másik világ. Egyébként egy barlangjellegű szikla a bejárata, ezt látta is gazdi akkor és minden kutya odatalál. Azok is, akik boldogan éltek és azok is, akik kiverve, elfeledve, magányosan haltak meg. Még jó, hogy gazdi is csak külsejében felnőtt. Igaz-e?
Még írunk majd emlékeket, földieket is, mert Tódi sokat kirándult és rosszalkodott minden nyáron.
Fidópuszi minden Barátomnak!

Írta hoffmannsaci gazdi (Jenny), 2010. August 27. 21:06:31 #637844

Ő Eric, Fidó, Tódi, Sába Buci és jómagam....
...és ide is várok történeteket a legszebb nyárról, vagy többet is, mert mindegyik szerintem szép lehetett a kétlábúkával.....
Nos.... ki kezdi?....

Gyerünk, csak bátran.....

Én hallgatom...