‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2010. September 14. 19:04:59 #10659

Balatonfűzfőn voltam blöki talin...

Blöki-Gazdi találkozó
Balatonfűzfő
2010.09-10-12.

Sziasztok Drága Barátaim!

Megint nagy élményben volt részem. Igaziból találkozhattam jó pár barátommal ( Bolygó, Sunny - Sunny egy menhelyi kutyus, akit ideiglenesen már befogadtaFalkenbergi Erna mamikája, most ott él 10kutyussal,
de még keresi az új gazdikát, - Buldi, Gina, Maggie, Mazsola, Pamacs, Sziszi ) és az Ő kétlábúkájukkal.
Valamint képletesen ott volt Benőke és Samu, Betty, Sába-Buci, Bogi cica, Lütyő cica, Viszkász cica, Ördög és Robi kakas, Maci és Ronny, Manci, Mizi, Komi cica és Pintyő , akiket az Ő kétlábúkájuk képviselt.
Mi két napot töltöttünk ott.
Csuda jókat futkároztam, játszottam a többiekkel.
Kihasználtam a gyenge pontokat a kétlábúkáéknál, kunyeráltam örökké a nagy étteremben. Csuda finom falatokat kaptam. Sok kétlábúka keze között megfordultam, ölelgettek, szeretgettek.
Aztán a kétlábúkák és mi elmentünk kirándulni a Balatonfűzfői molóra és jachtkikötőbe. Ott is sokat szaladgáltunk, játszottunk, felmásztunk a sziklákra, sőt Sziszike be is merészkedett a Balatonba, s egy nagyot úszott. Én most ezt kihagytam.
Élveztük a szabadságot. Mindannyian tudtuk, hogy szépen kell viselkednünk. Nem volt semmi csete-paté köztünk. Olyanok voltunk, mintha mindig együtt lettünk volna. Vegyesen: lányok és fiúk, kicsik és nagyok.
Sok élménnyel és ajándékokkal gazdagodva jöttünk haza. Én az ajándékaimat rögtön beraktam az ágyacskámba, ott őrzöm, s azokkal alszom azóta is. Sokat játszom velük, hol az egyikkel, hol a másikkal. De legtöbbször a sipolós malackával. Kétlábúkámék ennek nem örülnek, mert órákon keresztül képes vagyok visíttatni. De hát miért baj ez? Hiszen ebből tudom, hogy még nem nyúvasztottam ki.
A képeket a Balatonfűzfő dossiemban láthatjátok, a videót pedig a videók között.
Remélem jövőre több barátom fog eljönni személyesen. Én biztos ott leszek!

Pamacs

Hozzászólások száma: 5

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2010. September 22. 07:46:13 #668891

Édes Pamacskám! A következő talira hozzad a kis sámidat is, úgy könnyebben tudunk puszilkodni.
Boldogok voltunk, hogy egy kis időt veletek tölthettünk!

Írta ktgabriella gazdi (Neó), 2010. September 15. 07:58:46 #659998

Pamacskám...
Látom nagyon jóra sikeredett a buli...
Mindenki csak úgy áradozik róla!
Gondolom ment a csajozás is ezerrel!

Örülök, hogy ilyen élményben volt részed!

Szép napot!

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. September 14. 18:45:41 #659611

DRÁGA PAMACSKA. AZÉRT ÉN IS BOLDOG VAGYOK, MERT TE OLYAN JÓL ÉREZTED MAGAD. BIZTOSAN JÓ ÖSSZEJÖNNI ENNYI JÓBARÁTTAL. NEM TUDOM, HA ILYEN SOK KUTYUS KÖZÖTT LENNÉK, HOGY VISELKEDNÉK. EGY KICSIT BIZTOSAN MEG LENNÉK LEPŐDVE. ÖRÜLÖK ANNAK IS, HOGY SOK JÁTÉKOT KAPTÁL. BIZTOSAN MEGÉRDEMELTED. DE LÁTTAM, HOGY A VÉGÉRE MÁR AZÉRT ELFÁRADTÁL ÉS MAMIKÁD KEZÉBEN PIHENTÉL. MEGYEK, MEGNÉZEM A VIDEÓDAT. PUSZI.: LULU

Írta Adrienne gazdi (Falkenbergi Erna), 2010. September 14. 18:45:04 #659610

Pamacskám!-itt valami kis félreértés van Sunny nem menhelyi kutya már!!!!!!!Tegnap volt 5 hete hogy Érte ment a mi Mamikánk és elhozta hozzánk!De nem örökbe fogadta csak ideiglenes gazdija szeretne lenni!Ez annyit jelent,hogy 2nap menhelyen tartozkodás után többet nem kellett ott lennie, itt nálunk családban kutyák között élhet boldogan!Oltásait megkapta,2x féreghajtás volt,külső élősködők ellen is kezelni kellett,chipet és utlevelet is kapott valamint ivartalanitották Pécsett!Így várja szerető ÁLOMGAZDIJÁT!De ha Ő nem jön el akkor persze marad nálunk,de tudod tán hogy nekünk 10 kutyánk van és a Paci tehát Sunny a 11.Nem könnyű a mai világban 11 kutyával élni mondogatja Mami és ugy látom én is igaza van!Nem sok ember mondhatja ezt el magárol hogy 6 már idős beteg Pointert és 5 utcárol befogadott keveréket ápol gondoz naponta!!!!!!!!!!!!!!Nehéz döntés lesz sokat sír ezért Mami de már nem birják anyagilag!Jó volt Veletek!Szép jó éjszakát MINDENKINEK!

Írta kesmoni gazdi (Buldi), 2010. September 14. 18:37:14 #659588

Annyira jó, hogy békében voltunk!!!! Anyám nagyon fétette a bolhás kis életed tőlem! A boksz kesztűt a sarokba 0:0!!!! remélem jövóre is eljössz!!!!!