‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy albumaihoz

Mandytól kaptam...köszönöm...

Pekingi palotakutya

Feltöltve: 2011. August 17. 11:05:19

Hozzászólások száma: 1

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2011. August 17. 09:06:48 #1060234

Mandykám!

Most Csibike tesóm diktál, tudod Ő még nem tud gépelni.... No akkor írom....

Óóh! Hát igen! Tudtam! Tudtam, hogy Pamacs beárult, hogy nem mertem teljesen bemenni a vízbe. Tudtam, hogy pletykás. Pedig fiú! Jót szórakozott rajtam a kis tónál, élvezte, hogy nem merek csak lábközépig bemenni. Kiröhögött. Ezt még elviseltem, de hogy beáruljon mindenkinek, minden barátunk most rajtam nevet. Itt ezen a képen is úgy ábrázoltál Mandyka, mint aki nem mer a vízbe menni. Hát igazad van! Én még nem merek, de legközelebb megmutatom ennek a nyavajás Pamacsnak, ennek a kiscsávónak, milyen egy igazi, belevaló csajszi, mármint Én! Igenis bátor vagyok, Csibike Bátor! Halljátok! BÁTOR VAGYOK! Naná, hogy bátor, most meg is tépem Pamacs fülecskéit! Ilyenkor legyen nagyokos a kiscsávó, ilyenkor persze megadja magát, de árulkodni azt tud!
Mandíka! Köszönöm ezt a képet, elvittem, kitettem.


Nos Mandy? Mit szólsz a kiscsajszi szövegéhez. Fújja ám a magáét! S nekem ezt kell nap, mint nap hallgatnom. Nem hagyja magát az biztos!
A kép tényleg nagyon ott van! Nagyon beletrafáltál! Elvittem Neki, s beletettem a kis dossiéjába nálam. Mert Csibike nincs külön regisztrálva. Látod milyen tesója vagyok, nemcsak pletyis, hanem csupaszív. Még az oldalamon is megengedem azt, hogy garázdálkodjon, helyet foglaljon. Imádom a kiscsajszit.

Barátod: Pamacs