‹‹‹ vissza Jeles adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hteniko gazdi (Jeles), 2010. August 28. 18:31:10 #10330

Vége a nyárnak

Kedves Barátaink!
Hosszú hetek óta nem írtunk, de azért sokat gondoltunk rátok, olvastunk, képeiteket nézegettük. Sajnos vége a nyárnak, de nem panaszkodhatunk, zsúfolt volt számunkra ez az időszak.
Júniusban Salföldön voltunk a Magyar pásztorkutyák munkaversenyén, ahol 2. helyezett lettem a kezdő osztályban.
Kiállításon is voltunk, Szombathelyen és Oberwartban, mindkét nap fiatal osztálygyőztes címet nyertem, és Oberwartban fajtagyőztes is lettem. Gazdimék nagyon örültek, nem győztek dícsérni, de mint mondták, leginkább a vérmérsékletemmel, nyugodtságommal voltak elégedettek ahogy a 2 napos győrődést bírtam.

Voltunk Kunszentmiklós- Bösztörpusztán is, a magyar kutyafajták bemutatóján, több ezres tömeg volt, nem volt könnyű, gazdim mondta, hogy még soha nem látott ilyen fáradtnak a nap végén, de szép nap volt nagyon és a bemutató is jól sikerült. Rengetegen megnéztek, odajöttek, érdeklődtek a természetemről és dícsértek, gazdim büszke volt rám, azt észrevettem, én meg nagyon vártam, hogy hazamenjünk Sacihoz és Micihez, az öreglányokhoz, falkatársaimhoz.

Ugye mondanom sem kell, hogy én annak örülök, amikor nagyokat sétálunk, túrázunk vagy játszunk a gazdimmal. Szerencsére ritka az a nap, hogy ez elmaradna. Múlt hét végén is nagyot túráztunk, és megtanultam cipelni a kutyahátizsákot, gazdim, mondta, hogy ez is ügyességi feladat, és én szépen vittem, cipeltem a hátamon a saját hátizsákomat az erdőben. Gazdim mindig kitalál valami fealdatot számomra.

No, röviden ennyi történt nálunk. Remélem, ti jól vagytok, várom, hogy halljak felőletek.

Hozzászólások száma: 0