‹‹‹ vissza Jeles adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hteniko gazdi (Jeles), 2010. March 10. 08:12:53 #6242

Hurrááááá! Itt a tavasz!

Sziasztok pajtások!
Gazdim mondogatja mostanában, hogy hideg van, de én érzem a levegőben a tavaszt. Igen, itt van, csak szimatoljatok bele a levegőbe és nézzétek meg a rügyező virágokat, csak óvatosan ám, nem megrágcsálni, nem letörni,és hallgassátok meg a macsekok hangos kornyikálását, na ugye hogy igazam van?
HURRÁÁÁÁ, JÖN A TAVASZ.
És akkor megint megyünk turázni a gazdival, meg nagyokat fogunk sétálni, játszani. Igaz, mondhatnátok, hogy mindehhez minek a tavasz? Télen is lehet túrázni, sétálni, játszani. Tudom, tudom, de a gazdim a falkavezér, vele értessétek meg, mert nálunk az van, amit ő mond. Megyünk mi télen is, de mégiscsak más, ha tavasz illat van a levegőben, nem? Sokkal izgalmasabb, pláné ha állatokkal is találkozunk. Hűűűű az lesz ám az igazi.
Alig várom. Jaj, és az a ringdresszúra.... na, ez az, amit nem várok túlzottan.... jön a kiállítási szezon, egy hónap múlva már Miskolc, aztán Kalocs, Cegléd, meg miegymás, nem is tudom mi lesz még, én játszani szeretek és a pajtásokkal találkozni..... majd megpróbálom megbeszélni a gazdival....

Hozzászólások száma: 2

Írta kistappancs gazdi (Tapi), 2010. March 10. 12:12:14 #386722

Mi is nagyon várjuk a tavaszt,de sajnos reggel óta havazik!!!

Írta szaboistvan7300 gazdi (Balu), 2010. March 10. 07:57:06 #386386

Szia Jeles, te tavaszváró! Ilyen bundával nem hiszem, hogy gondot jelentett volna a téli hideg, de igazad van, nagyon jó lesz, ha megjön végre a a tavasz, a jó idő. Én is nagyon várom már, olyan jó kifeküdni, elterülni, amikor süt a napocska. Meg a levegő is más, sokkal jobb a kutyus hangulata. Tulajdonképpen nem volt bajom a téllel, a hóval, időnként olyankor elmentünk nagy-nagy erdei sétákra. A gazdim majrézott egy kicsit eleinte, hogy elengedjen-e, azt hitte, azért mert kölyök vagyok, nem is fogadok szót. Ellestem öregebb barátomtól, Ákostól, hogyan kell viselkedni, nem is volt gond. Tök jó volt nagyokat szaladgálni, szimatolni, és a csúcs: még szarvasokat is szoktam látni!!!! Ilyen csodás dolgok vannak, és ez még csak fokozódik, ha megjön végre a TAVASZ !!!!!!!!!!!