‹‹‹ vissza Jeles adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hteniko gazdi (Jeles), 2010. April 05. 10:12:16 #6973

Miskolci kiállítás

Sziasztok, barátaim!
Szerencsésen túlvagyok az idei első kiállításon.
Előtte való nap már sejtettem, hogy valami készül, mert gazdim még egyszer megmosdatott, hogy szép tiszta legyek,sőt, a sürgés-forgásból, a csomagolából is gondoltam, hogy velem kapcsolatos történések lesznek itt nemsokára. Mivel hajnalban már indulni kellett,mert kb. 250 km az út, gazdimék este mindent bepakoltak az autóba.
Korán indultunk, de a kiállítási helyszín előtt már kilométerekkel olyan dugó volt, hogy nem értünk oda időben, de a bírálat sem kezdődött el a meghírdetett időben, mivel akkora tömeg volt, és csak lassan lehetett bejutni a kiállítási területre, sokan késtek.
De minden jó, ha a vége jó, gazdim nagyon örült, hogy jól viselkedtem végig, este fél hétkor még volt egy jelenésünk a Bis körben is, a győztesek összevetésénél, és reggel 6 órától azért elég fárasztó volt, de minden rendben lezajlott.
Gazdimék azt hiszem, jobban örültek, mint én, én csak jól viselkedtem, gazdim nagyon megdícsért, juti falatokat adott, megpuszilta a homlokomat, láttam, hogy nagyon boldog, elégedett, ezért én is olyan büszke voltam magamra, hogy csak!
Aztán elmagyararázta, hogy a fiatal osztályban én lettem a győztes, a legszebb fiatal címet kaptam, és a nap végén, képviselhetem a kuvasz fajtát a junior Bisben, vagyis a fiatal győztesek összevetésében. Ez persze azt jelentette, hogy nem indulhattunk haza, csak a kiállítás legvégén, aminek a nagygazdi nem örült túlzottan,megértem, ő vezetett, és így este 10 órára értünk csak haza.Kicsit morgott, de tudom, hogy az eredményemnek ő is örült.
Hát így zajlott le az idei első kiállításom, barátaim. Igen fárasztó volt, megsúgom azért nektek őszíntén.

Hozzászólások száma: 4

Írta kaulics5 gazdi (Maci), 2010. April 11. 13:47:03 #441282

garatulálok szép vagy
képzeld ezen a kiállításon a gazdimék is voltak biztosan láttak téged is
lehet h még kép is van rólad bár nem biztos!

Írta Gálné gazdi (Picurka), 2010. April 06. 14:27:14 #433833

Szia Jeles !

Gratulálok neked nagyon ügyes és szép voltál !
Szia és sok puszi Picurka

Írta hteniko gazdi (Jeles), 2010. April 05. 16:28:12 #432330

Köszönöm, Boni. Olyan sok szép kutyus volt, a gazdim nem győzte nézni őket, mindenféle fajta volt ott, te is élvezted volna...

Írta Sumi gazdi (Boni), 2010. April 05. 14:57:46 #432107

Egész biztos hogy te voltál a legszebb!