‹‹‹ vissza Saci adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hteniko gazdi (Saci), 2010. May 01. 10:44:20 #7625

A szeretet gyógyít

Drága Tappancsos Pajtásaim!

Nem is tudjátok elképzelni, mennyire jól esnek gazdinak és nekem az együttérző gondolataitok, tényleg. Nagyon gyenge vagyok, de mint látjátok, itt vagyok és nagyon szeretnék meggyúgyulni, hogy Jelinek lehessek még egy ideig a pótmamája, és hogy a gazdiék mellett lehessek, mert érzem,milyen nagyon szeretnek , és most nagyon aggódnak értem.
Voltunk dokinál, ugyanis az egyik emlőm csúnyán begyulladt, öklömnyi duzzanat nőtt oda és a szívem is egyre gyengébb, ezért el kéne kerülni a műtétet, ebben a korban már az altatás is veszélyes lehet.
Gazdim folyamatosan ápol, adja az antibiotikumokat és egyéb gyógyszereket. Most úgy hallottam, gallért is akarnak rám tenni, amiből volt már részem párszor, és nem szeretem, de azt mondják, akkor nem nyalnám a sebemet folyton, az ugyanis levezik.
Enni eszem,, de csak fekszem, illetve időnként bekérezkedem a hűvös lakásba, ahova be is szoktak engedni, vagy kísérem gazdimat hátra a kertbe és a nagy fűben, az árnyékban lefekszem és csak a szememmel követem, figyelem, hogy mit csinálnak gazdiék.
Jeli mindegyre odajön hozzám és öszenyalunk, ugyanis nagyon szeretjük egymást, azt hiszem, nagyon hiányoznék neki, ha elmennék... engem tekint a mamájának, 8 hetesen került hozzánk, és sok mindenre megtanítottam ez alatt az idő alatt.
Szóval, nagyon igyekszem meggyógyulni. Ebben ti is a segítségemre vagytok, ugye tudjátok?
Gazdim szokta mondani, de érzem én is, hogy a SZERETET GYÓGYÍT.
Szép napokat nektek pajtások. Remélem,nemsokára újból jelentkezünk.

Hozzászólások száma: 3

Írta kistappancs gazdi (Tapi), 2010. May 01. 15:08:41 #468254

Sacikám!Ezen a szép napon csak jó híreket kaphatunk!Ma van a kisgazdim szülinapja!...és ma nagyon jó hírt mondtál nekünk.
Igen,a szeretet ereje....
Drukkolunk nagyon,és sokan vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Írta pallase gazdi (Maggie), 2010. May 01. 10:20:22 #467912

Saci mi még nem hagyhatjuk itt a Gazdikat ! Én egy kullancs csipéssel küzdök,de már látjuk ,hogy én nyertem. Szoritunk neked.

Írta Gálné gazdi (Picurka), 2010. May 01. 09:22:22 #467813

Szia Sacika !

Nagy öröm van a szívemben , hogy hallom , hogy egy picit jobban vagy ! Legyél erős és meglátod a szeretet tényleg gyógyít ! Sok szeretettel Picurka és anya

Szép hétvégét neked és az egész családnak !