‹‹‹ vissza Pici Pindúr adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Iszami gazdi (Pici Pindúr), 2013. September 29. 09:07:48 #23449

Én a cica

Nos, minden álomba illően szép volt, egészen addig a napig...
Amikor mentem az etetőtálamhoz, nem kaptam enni. Ehelyett a gazdi felemelt, és azt mondta: Most megyünk fürdeni! Nem ijedtem meg, mert nem tudtam mi az a fürdés. Felemelt a karjába, és egy törölközővel meg egy fehér üveggel elindultunk a fürdőszobába. Becsukta az ajtót, lerakott és vizet kezdett önteni a mosdókagylóba. Itt már éreztem hogy valami nem lesz jó, de nem tettem semmit. Ezután a fehér üvegből öntött bele, és felhabosította. Mikor újra a kezébe vett és elkezdett a víz felé rakni, akkor jöttem rá hogy itt igazi gond lesz. Belerakott a mosdókagylóba, és behabosított. A víz kellemesen meleg volt, de féltem hogy mi lesz ha elenged, és belefulladok, ezért elkezdtem sírva nyávogni.
-Ha nem fürdetlek meg, bolhás maradsz és nagyon fog viszketni mindened. Arról nem is beszélve hogy csurom kosz vagy!-mondta a gazdi. Egy kicsit megnyugodtam, de mikor valami zuhany nevű izével leöblítette rólam a habot, megint megijedtem, pedig a fejem vizes sem lett. Ekkor igazán sírni kezdtem: Miért? Miért csinálod ezt velem? Haza akarok menni ahol büdös és bolhás lehetek!!-nyávogtam. Szerintem nem értette hogy mit mondtam, mindenesetre nem sokkal később abbahagyta a zuhanyzásom, belecsavart egy nagy meleg törülközőbe. amikor megszáradtam, kaptam reggelit, és végre elfelejthettem az egész történetet.

Hozzászólások száma: 3

Írta Iszami gazdi (Pici Pindúr), 2013. October 01. 12:50:43 #1442652

Igen anya emlékszem rád
Egy kicsit fura nélkületek, de nagyon szeretek itt Millió cica puszi és ölelés!

Írta Priszci87 gazdi (Marusznya), 2013. October 01. 10:41:30 #1442586

Szia Picikém!
Emlékszel még jó anyádra? Én bezzeg még kinti vagyok habár 2 napja beslisszoltam a házba.Remélem továbbra is megbecsülöd magad.Tényleg nagyon jó helyre találtál.Millió cica puszi. Anyád:Marusz.....

Írta rexsona gazdi (frici), 2013. September 29. 15:45:57 #1442270

Akkor mostmár szép tiszta cica vagy!!!