‹‹‹ vissza Bogi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Katalinka gazdi (Bogi), 2010. January 12. 18:21:50 #4785

Bemutatkozás

Sziasztok !

Én egy nagyon kedves vizslalány vagyok .
Anya szeme fénye, apa kedvence, a kutyalfalkám legszebb királylánya.
Szóval nagyon szép helyen élünk, hatalmas kert 3 jóbárát. Sokat játszunk rohangálunk, anya szerint randalírozunk, de nekünk ez csak móka.
nah bemutatnám nektek a falkámat
Zeusz: hát nem zavar sok vízet, kutyaházon nem közösködök vele, ő persze meg a labdán. De a végén mindig megszerzem tőle, ilyenkor nagyon meg vagyok szidva, mert, hogy ÉNbántom a Zezét. Hát el tudnátok rólam képzelni ilyent??? a légynek se tudnék ártani
A lényeg hogy mindig az legyen amit én akarok. Bár Ő már itt volt anyáéknál mikor én idekerültem, de ez nem azt jeleni, hogy bármiféle előjogyai lennének.
A Zyzyke: a kis ugri bugri kicsi foxi, hát őt kimondottan imádom. Ő apa kutyája, csak most tudott hozzánkköltözni. De én tudom hogy Őt csak nekem hozták. Ő az én kiskutyám, csak velem játszhat, neki még a labdámat is odaadom neki. Szóval igazi jó barátnők vagyunk.
Vele lehet jó nagyokat rohangálni, szaglászgatni.
Kicsit hogy nagyobbnak tűnjön mindig feláll a két melső lábával a hátamra és így egymagasságban vagyunk.
A Rony: hát ő a tekintényt parancsoló öreg uszkár Úr.
Ő bent lakik anyáékkal a házban, nah neki mindnet lehet. Ezt nem is értem. Ő bemehet mi meg nem????? Szoktan is ezért sokat nyitogálni a bejárati ajtót, de anyáék nem értik. Hát amikor kiengedik akkor megnéz minket, leellenőrzi, hogy mindneki megvan e. Néha még rohangál is velünk. De Őt nem szabad piszkálnom, mert anyáék mindig rámszólnak, na de nem mindig látnak ám
Hát röviden ennyit rólunk .......

Hozzászólások száma: 0