‹‹‹ vissza Börni adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta katka84 gazdi (Börni), 2009. October 16. 20:55:43 #2633

A hideg mondjon le!!!!

Szasztok!
Nálatok is a pingvinek hozzák a vacsorát és a farkas ordítja a sarkon, hogy hideg van????
Nálunk beköszöntött a nagyontél....hó nélkül nem olyan élvezetes, főleg, hogy ideiglenesen le lettem zavarva a teraszról (is) mert mondanom se kell újra alkottam...na nem nagy barna gőzölgőt.......hogy is mondta anya....egy kis Börnisítést csináltam.
1. Méterszer-méteres krátereket ástam a kertbe...megszídtak...pedig még jól jöhet!!
2. Leszüreteltem a paradicsomokat a Börninek tilos a bejáratú kiskertből, aztán visszahánytam a nagykertbe...leszídtak....pedig jövőre nem kell palántázni!!
3. Kedvenc alvós székemet centiszer-centis darabokra szaggattam....leszídtak....én is magamat, mert csak hashajtóval tudtam kiszarni a sok tömítőanyagot amit benyeltem és a doki szerint egy fogamat is valahol elhagytam.....de akkor is 2:1 ide!!Hehehehe
Viszont ami nagyon jó az az ősz....imádom a sok színes falevelet....bár biztos jobban is tetszene ha nem lennék színvak, de így is nagyon élvezetes sétákat teszünk!
Ja és hogy környékbeli haveromról is meséljek, (tudjátok Kálmán aki Scooby névre hallgat már) nagyon ügyes a kutyasuliba!!És látszik rajta,hogy rendesen kap enni,van egy cuki alvóskosara és ápolt lett, simán letagadhatna 49évet!!!
No, igyekszem minél hamarabb újra jelentkezni!!
Vaul,
Börni

Hozzászólások száma: 1

Írta kutasorsi gazdi (Mani), 2009. October 17. 05:08:08 #148555

Ügyes vagy Börni! A gazdik pedig hálásak lehetnének neked, hogy nekik már nem kell szüretelniük.
Azért egy fontos szabályt meg kell jegyezned!!!!

NEM NYELÜNK LE MINDENT AMIT SZÉTRÁGUNK!!!!!!
így aztán baj sem lehet. (akkora)