‹‹‹ vissza Molli adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Katus4 gazdi (Molli), 2014. February 21. 11:36:55 #23908

Nagymarosi Máté állatvédelmi alapítvány

Nagymaroson van ez az alapítvány akik nagyon sokat segítenek a kóbor és a menhelyi állatoknak. Nemrég a gazdi segédkezett egy általuk megtervezett sütivásáron. Most két kutya történetét mesélem el akiket ez az alapitvány mentett meg!
Joki(Dzsoki)
Egy kis keverék kutyus. Aránytalan testalkatú, foltos, kedves kis kan. Az eredeti gazdája nem tudott rendesen gondoskodni róla ezért odaadta egy barátjának. De az kidobta. A kutya éhezte a szeretetet ezért a kinti testnevelés órákon lévő gyerekekkel játszott. Annyira megszerették a gyerekek, hogy alig várták, hogy jöjjön a következő tesi óra. A kutya érezte ezt ezért rendszeresen beszökött az iskola udvarába a szünetekben. A takarító nőnek elege lett.Ekkor a Máté alapitvány keresett neki egy gazdát aki az iskola közelében élt. Így a gyerekek minden nap láthatják amikor mennek ebédelni.
Sajnos neki nem tudom a nevét akiről most mesélek
Ő egy szegény családnál lakott akik nem voltak túl normálisak. Ütötték és nem tudták etetni. Pedig nagyon aranyos és kedves és ezek ellenére is bízott minden emberben. Segítségére siettek a Máté alapit. -tól és most egy szerető családban él.

Hozzászólások száma: 2

Írta punkgirl gazdi (Zsandár), 2015. December 29. 16:27:42 #1749307

Írta BorosPetra gazdi (Sihumy), 2014. May 06. 17:21:52 #1487891