‹‹‹ vissza Zádor adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta kbjuci gazdi (Zádor), 2009. October 13. 14:07:47 #2570

Őszi fáradtság

Ajj, annyira nehéz ez a serdülőkor: már megint fekete-bárány lettem. Szétharapdáltam a slagot és összetapperoltam a kerti székeket saras lábbal. Persze anya mondta mamának hogy most már úgyis jön a tél, nem kell új spriccelő nekünk! De szétszedtem egy régi, csúnya kendőjét a mamának amiért viszont anya titokban megdicsért, mert borzasztó volt az micsoda! Az a helyzet hogy anya néha azt hiszi lehet valami baj: merthogy a lábam mint a gazelláé, a testem is kis nyurga, a fejem meg még nem nagyon "baltásodik", ja, és szerinte úgy ülök mint egy lány! + magam sem értem miért, de egyszercsak rámjön a késztetés és leguggolok az udvar közepén (guggolok, én! ) és csavarok egy pisit. Ez persze nem egy NB. 1-es teljesítmény, de nem kapok ám ki, mert azt már tudják, ha ez megtörténik paragép leszek, az meg senkinek nem jó.
De majd én is felnövök és nagy leszek, olyan erős és bátor mint az elődöm: Sanyi!Őt nagyon szerették anyáék, méltóságteljes és tisztelettudó volt. Sajnos daganata lett az állkapcsán, de ő egy hős, mert így is rendíthetetlen volt, nem sírt, nem jajgatott, nem panaszkodott, csak tűrt, majd egy reggelre elaludt. Szóval ő a példaképem, de még addig sokmindenben kell bizonyítanom, én igyekszem is csak türeleeeeem!!!!

Hozzászólások száma: 1

Írta ballamonika gazdi (Gina), 2009. October 13. 20:36:27 #143916

Szerintem sem ciki! Én kislány vagyok, viszont csak ritkán guggolok le, inkább felemelem az egyik hátsó lábamat pisiléskor. Amikor még kicsi voltam és anyáékhoz kerültem, nekik már volt egy kiskutyájuk: Bimbike. Tőle lestem el ezt a technikát