‹‹‹ vissza BOGI adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ketlin gazdi (BOGI), 2009. October 14. 16:51:59 #2583

Észhez tértem ! Bogi cica vagyok

Túl éltem a műtétet, most már észhez tértem !
Elcsavarogtam tegnap előtt, és nagyon betegen jöttem haza éjszaka.
A gazdi reggel azonnal észre vette, hogy nagy baj van velem. Nem tudom mi történt, illetve elmondani nem tudom.
Sajnos nem tudom elmesélni a gazdinak sem, csak azt tudom, hogy két helyen kiszakadt hasfalam, és amikor a gazdi észre vette, hogy valami dudorodik, akkor azonnal rohantak velem az orvoshoz. Ő minden bajt észre vesz, hiába akartam eltitkolni és nem szólni róla egy szót sem. Összekucorodtam a fotelban a teraszon és megpróbáltam aludni, de nagyon fájt a hasam. Piszkos voltam, csupa sár, meg minden, pedig nekem gyönyörű fényes fekete a bundám mindig. Aztán a gazdiék elvittek a doktorbácsihoz, én ott még soha nem voltam. Nem tudtam, hogy mi lesz velem. Azt tudom, hogy most is fáj a hasam, de most még fázik is ha kimegyek a kertbe. Úgy hogy gyorsan vissza jöttem a jó meleg fotelba, a meleg takaró alá, ahová most a gazdi beköltöztetett.
Természetesen tudom, hogy a LÜTYŐ pletykált, hogy mi történt velem, de én nem akartam, nem tehetek róla.Én ki akartam menni, de nem tudtam, és a szükség nagy úr !!!

Hozzászólások száma: 3

Írta zsazs gazdi (Komi), 2009. October 15. 12:26:48 #145742

Bogikám!
Örülök annak, hogy jobban vagy - ezt már mondtam Lütyőnek is, remélem átadta az üzenetet - és szeretettel üdvözöllek téged is a Blökin. Érezd jól magad velünk.
Puszika

Írta kolmanicsgabi gazdi (Lucky), 2009. October 15. 09:13:19 #145600

Na fekudj csak szepen a jo kis kenyelmes fotelban Bogika es gyogyulgass. Massal te ne is foglalkozz, csak epulj fel minel hamarabb.

Írta milda gazdi (foltika), 2009. October 14. 16:41:40 #144931

Gyógyulj meg gyorsan kedves Bogi!