‹‹‹ vissza CSICSIKE adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ketlin gazdi (CSICSIKE), 2011. January 13. 14:43:51 #13214

folytatás 2011.január 13.

Kétlábra álltam és a mami ölébe kéredszkedtem. Betett a kocsiba és elindultunk a hegyről lefelé. Lestem kifelé az ablakon, a papinak be nem állt a szája egész úton csak beszélt nekem, valamiről hablatyolt, hogy ide nézzek, oda nézzek, meg ezt nézzem, meg aludjak...stb... én? Hiszen éhes vagyok, valahova visztek és én nem tudom, hogy hová? Máskor mindig mondjátok, hogy megyünk a dédimamihoz, a Mónikáékhoz, az Ördikéhez, meg bárhová, de mondotok valamit! Most meg csak megyünk !!!!-De hova?.... Amíg így gondoltkodtam, néztem ki a fjemből, láttam, hogy azon az utcán kanyarodtunk be, ahová a legjobban nem szeretek menni, mert ott van az a fehér köpenyes, aki mindig megszúrkál valamivel.
Ahogy tudtam húzódoztam, meg csúnyán néztem rá !!!
Mire észbe keptam, már ott is voltunk ! Jól sejtettem ! Olyan ideges lettem, hogy már csak azt vettem észre, hogy a mami ölében vagyok és letesz egy hideg aztalra. Aztán újra magához ölel, mert én nem akartam ott maradni.. kértem, kapaszkodtam, hogy vigyél innen, ne hagyjál itt ennek a szúrósnak!!
Ekkor odajött a papi is, . Nagyon megörültem, mert reméltem hogy a papi elvisz innen...az ölébe adott a mami és egy pár másodperc múlva jött a szúrós ember és....szúrt!! Nem sokkal később hiába akartam szólni a maminak, meg a papinak, hogy vigyetek haza, én nem akarok itt maradni....nem tudtam! Forgott, elhalványult a szoba, a lámpafény!
Még alszom, most már az itthoni illatokat érzem, itt a mami és a papi, simogatnak ha felemelgetem a fejem. Jó itt, nagyon álmos vagyok,nem tudom kinyitni a szemem, csak az illatot érzem, de nem vagyok éhes..... aludni akarok....aludni akarok....aludni.....mami...aludni.......

Hozzászólások száma: 2

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2011. January 14. 09:11:45 #801747

Igazad van Csicsikém! A szúros bácsi mindig csak fájdalmat okoz nekünk!

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. January 13. 15:41:56 #800991

JAJ-JAJ, MI FOG EBBŐL KISŰLNI. MÁR NAGYON IZGATOTT VAGYOK. HA FELÉBREDSZ, UGYE FOLYTATOD A TÖRTÉNETET ?