‹‹‹ vissza CSICSIKE adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ketlin gazdi (CSICSIKE), 2011. January 14. 12:17:08 #13240

2011.január 14.

Egész éjszaka aludtam. A mami minden moccanásomra figyelt.Csak a pocimat akartam nyalogatni, olyan furcsa, kopasz. Hova lett róla a hosszú bundácskám? Meg van valami fehér papír is, oda van ragadva, én azt akarom onnan levenni ! Érzek ott valami furcsa szagot is, amit eddig nem éreztem és ott fáj nagyon valami. Eddig nem volt semmi bajom. Hiába akarom onnan leszedni valahogy azt a valamilyen papírt, a mami nem engedi. Rám adott még egy kis kezes -lábas pólócskát is, hogy ne férjek hozzá.
Reggel van, a papi hozza a finom illatos kávét, meg a kekszet a maminak.
-Na most kíváncsi leszek, hogy nekem adnak e belőle? Figyelek! A mami letört egy kis falatkát a kekszből- ( ez már jól indul!) és belemártotta a kávéba. -és felém nyújtja ! Gyorsan bekapom, hiszen megint minden úgy történik mint tegnap előtt. Akkor csak 1 napig nem szerettek valamiért és nem adtak nekem enni? És jön a következő, a következő, meg a következő... a mami még nem is ivott a kávéjából és nem evett egyetlen kekszet sem, csak nekem adogatja.
- Mami én, ...olyan, de olyan éhes vagyok..!!!! Meg szomjas !!!!! A papi mintha megértette volna, felkelt az ágyról és kiment a konyhába és hozott egy üveg tálacska vizet. Még a fejemet is beleraktam és csak ittam, és ittam. -Nagyon jól esett. Aztán ölbevett , kivitt az udvarra pisilni.Most már nem visítottam annyira amikor felvettek, de a pocim nagon fájt. Jól kipisiltem magam, legalább 1 percig csak pisiltem. Aztán újra felemelt a papi és bevitt az ágyikómba. A mami közben elkészített nekem egyt ányérka finom husipűrét ,amit úgy ahogy volt azonnal befaltam.- Na mondta a mami:- édes kis CSICSIKÉM most már megmaradsz ettől nem félek ! -Naná, hogy maradok, hiszen nem én akartam elmenni valahová, hanem ti vittetek el ahhoz a szúrős emberhez!
Még nem kelek fel, egy lépést sem teszek, mert én még nagyon beteg vagyok !!! Olyan jó, hogy minden körülöttem forog..
Jó lenne, megkergetni a Bogit, meg a Lütyőt, nehogy azt higgyék, hogy nem én vagyok a ház Úrnője!

Hozzászólások száma: 4

Írta mary60gold gazdi (Domika), 2011. January 14. 23:35:47 #802469

Drága kicsi Csicsike, hamarosan jobban leszel és meg is gyógyulsz. Millió, millió gyógy puszika Neked. Drága Mamikádnak is sok sok puszika.

Írta pallase gazdi (Gina), 2011. January 14. 16:46:43 #802145

Csicsikém,mi még bcsak most olvastuk,hogy túl vagy a mütéten.
Bizony az első két nap nem a legjobb,de utána mindig csak jobb lesz. Főleg ,hogy már eszel ,iszol is.Pihengess,gyógyulgass,mielöbbi jobbulást!

Írta Brunci gazdi (Brúnó), 2011. January 14. 15:47:23 #802069

JAJJ CSICSIKE,MI VOLT VELED?MI BIZTOSAN LEMARADTUNK VALAMIRŐI!
JOBBULÁST ÉS VIGYÁZZ MAGADRA.
ÜDV.BRÚNÓ

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. January 14. 12:16:47 #801899

DRÁGA KIS POFIKÁJA. HA MÁR ESZEL ÉS ISZOL, AKKOR BIZTOSAN HAMAROSAN KERGETHETED A BOGIT MEG A LÜTYŐT. ŐK TUDJÁK, HOGY TE VAGY A HÁZ ÚRNŐJE, ÉS BIZTOSAN NAGYON SAJNÁLNAK MOST TÉGED. NAGYON ÜGYES KISLÁNY VAGY. AZTÁN HASZNÁLD IS KI MAMIÉKAT. HADD SÜRÖGJENEK FOROGJANAK MOST KÖRÜLÖTTED. GYÓGYULJ MEG MINÉL ELŐBB, ITT KŰLDÖM MÉG A TÖBBI GYÓGYÍTÓ PUSZIKÁT EZT A MAMIDÉK SZOROZZÁK MEG MILLIÓVAL, ÉS MONDD MEG NEKIK, KOGY TŐLÜK KÉRED, HOGY MEGADJÁK.