‹‹‹ vissza Lütyő a CSIBÉSZ CICA adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ketlin gazdi (Lütyő a CSIBÉSZ CICA), 2009. September 21. 16:51:31 #2203

LÜTYŐ A CSIBÉSZ CICA KALANDJAI

Sziasztok kis Barátaim !!!

Kétségbeesésemben közhírré teszem, hogy minden éjjel megver a szomszéd nagy macskája!

Köztudottan,- látjátok, hogy én milyen pici vagyok !
Hiába vagyok nagy csibész az most nem segít! Minden éjszaka átjön a kertünkbe, és el akarja venni a mi fini kajinkat ! Képzeljétek el, hogy, én amikor észre veszem, akkor amilyen hangosan csak tudok, úgy elkezdek óbégatni, ahogy a számon kifér. Felborzolom a farkam, mint egy róka, de nem fél tőlem ! Akkor aztán kezdődik a bunyó.
Az a helyzet, hogy én nem hagyom magam, de sajnos mindig alul maradok, illetve sokszor úgy repülök a levegőbe mint a lapda, s mire leérek, csak úgy nyekkenek!
Már egy- két kis barátomnak panaszkodtam, hogy mit tudnék ez ügyben csinálni, mert amíg a SÁBA BUCIKA itt volt, nem mert garázdálkodni, mert ő mindig megvédett. Amióta az égben lakik, azóta magamra maradtam a nagy bajommal! A két kópé fiú macsek csak húzza lóbőrt, nem törődik velem, meg hát egyébként is , az tartják, hogy a nők oldják meg egymás között!
Szóval ez az én nagy bajom!
Ha valakinek van egy jó ötlete, kérlek írjátok meg nekem !
Csak azt ne, hogy a gazdika éjszakára ne adjon nekünk fini kajit, mert már azt is próbálta, de hála minden jónak, az sem segített!!!!!! Úgy, hogy ezt a javaslatot feltétlenül vessétek el!

Kérlek segítsetek szegény csibész Lütyikének !

Hozzászólások száma: 4

Írta boglarkapalma gazdi (Susy), 2009. December 27. 14:01:41 #247579

Szerintem mikor látod hogy bejön az a másik macska akor szaladj a gazdid ágyáb és ébrezd fel hogy menyn segiteni el zavarni aszt a másik macskát. Bisztos hogy beválik a terv.

Írta mancimama gazdi (Manci és a Többiek), 2009. October 13. 18:12:23 #143793

Szerintem fogadj fel egy kutyatestőrt!Nekem van egy cicatesóm, elvagyok Vele,még a kajáját sem falom fel,de idegen macsek hozzánk aztán be nem jön!!!Próbáld ki Te is!

Írta Agatha gazdi (Léon), 2009. September 28. 15:58:18 #123524

Kedves kis LütyökeIsten bizony ha ott lennék ellátnám a baját,pedig nagyon szeretem a cicusokat, mint tudod nekem is van a FortunaAzt meghiszem, hogyfosott Sába Buci barátodtól és most ezt kihasználja, hogy nincs már öDe ahogy Bajusz javasolja menj be a házba és ott edd meg a papidat is, igy elöbb utóbb el szokik töletekS ha már elég nagy és erös leszel, újra kint töltheted az éjszakákatDe azt javasolom, hogy a papidat inkább a jövöben is az ajtón belül fogyazd elPláne haokyan beosztó vagy mint az én Fortunám, mert ö nem eszik meg mindent egyszerre hanem vissza,vissza tér a tányérkájáhozKépzeld el mikor újra szeretne lakmározni, addigra nem lenne a tányérkájában már semmiPusz - pusz neked te kis árván maradt Lütyö cicus, bárcsak lehetnék a testöröd, Ich Liebe dich ne felejtsd el soha

Írta vorosritty gazdi (Bajusz), 2009. September 21. 19:40:46 #116086

Lütyike! Szerintem éjszakára menj be a házba, én is ott vagyok.
Nem is bánt senki! Jobbat nem tudok...
Sok sikert az éjszakákhoz, vigyázz magadra!