‹‹‹ vissza Lütyő a CSIBÉSZ CICA adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ketlin gazdi (Lütyő a CSIBÉSZ CICA), 2009. October 14. 12:09:37 #2581

A szükség nagy úr... Bogi papi felébredt

A gazdi, tegnap a vendégházba tette Bogi papit, hogy melegben legyen a műtét után. Az orvosbácsi azt mondta, hogy hagyja benne a cicahordóban, hogy minél kevesebbet mozogjon és se inni, se enni ne adjon , mert infúziót kapott, nem lesz rá szüksége. Állandóan, jártak a gazdiék ellenőrizni ,hogy alszik e még. Este 11 órakor nézték meg utóljára, többször felemelte a fejét, de nyugodtan aludt.
Korán reggel a gazdi azonnal átment és megnézte, hogy felébredt e , hogy ki engedje őt , hogy a dolgát elvégezze,A cica hordó kosár a helyén volt, letakarva szépen, ahogy a gazdi hagyta és zárva minden ajtaja.Ahogy bele nézett nem hitt a szemének. Üres volt !!!!! Nem akarta elhinni azt amit lát, ezért felemelte a kosarat, és újra bele nézett. Sehol senki, és az ajtaja zárva!! - Kormi ......szólította,az előszobában. Egy vékonyka hangocska válaszolt bentről a szobából - nyaú, igen ...itt vagyok. A gazdi szaladt be a szobába, a Kormi papi ott feküdt a fotel közepén és nagyokat pislogott. A gazdi továbbra sem értette a dolgot. Újra kiment , megnézte a kosarat, zárva. Akkor vette észre, hogy a kosár tetején lévő kukucskanyílás nem volt lecsatolva és ezek szerint a papi ott hagyta el fekvőhelyét, mert szükségét érezte. Hát mindenhol próbált kimenni, az előszoba és a szoba ablakán is de zárva találta. A szükség nagy úr, szokták mondani. Hát igen, Bogi papi is így érezte. Ha bezártatok, hát sajnálom, nem tehetek mást... és ezzel a fehér cserge szőnyeg kellős közepét nevezte ki azon szükség helyének, amit eddig a kert egy erre általunk kijelölt pontján szoktunk elvégezni.

A gazdi, nem volt boldog a látványtól, de hát mit lehet tenni?... A Bogi papi beteg, ők, zárták be a cicahordó ajtaját, az ajtót, az ablakot, soroljam még? Ez van!!! A szükség nagy úr !!!!!

A gazdi gyorsan feltakarított mindent, Bogi papit megsimogatta, és még finom kenőmájast is adott neki !!!
Hát ezt nem értem ? Én is megpróbáljam ?????????????????????

Hozzászólások száma: 4

Írta kisjanka gazdi (Fidó), 2009. December 09. 16:35:08 #220584

Gyerünk, próbáld!

Írta Kert-Gabriella gazdi (Husky), 2009. October 25. 04:35:46 #159945

Igazán boldog vagyok, hogy Bogi jobban van. Szükség esetén senki nem tehet róla, hogy baleset is történhet. Elvégre bármit ki lehet mosni. Fő az egészség

Írta mary60gold gazdi (DODÓ), 2009. October 14. 16:30:35 #144893

ennek nagyon örülök hogy felébredt a cicuska!! Meg is szökött!! Akkor már nem lessz baj!! Gyorsan gyógyulj meg kicsim!!

Írta zsazs gazdi (Komi), 2009. October 14. 12:41:35 #144476

Kedves Lütyő!
Azt javaslom, Te azért ne próbálkozz ilyen dolgokkal. A papád is csak azért tette, mert muszály volt. Igazad van: a szükség nagy úr!
Annak viszont nagyon örülök, hogy felébredt Bogi papi, és jól van a műtét után. Vigyázzatok rá nagyon és kapjon sok-sok finom falatot.
De azért szólj a gazdinak, hogy a kenőmájast Te is szereted!
Puszika