‹‹‹ vissza Jennyfer adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta kicsibrigi gazdi (Jennyfer), 2009. September 17. 13:47:36 #2133

betegség

2éve hogy Jeny meghalt, még most is nagyon hiányzik, sokszor magam előtt látom a kis bohócot. rá bármikor számíthattam, ha bárki megemelte a hajgját mikor hozzám szólt, Jeny beállt elém és morogni kezdett. ő nem csupán 1 kutya volt, 1 jó barát, testvér, és minden egyben. IMÁDTAM!!!
2éve beteg lett, elvittük állatorvoshoz, azt mondta petefészek gyulladás. több szurit kapott + infúziót, azt mondta a doki így biztos jobban lesz reggelre, és másnap vigyük vissza megnézi.
aznap nagyon keresgélt valamit, ahogy hazavittük a dokitól csak feküdt, meg se moccant, simogattam beszéltem hozzá de csak nézett a nagy gomb szemeivel. éjjel nem tudtam aludni többször odaültem mellé,és simogattam. Reggel keltem fel sajnos kellett mennem dolgozni. anyám gyorsan elfutott boltba ameddig itthon voltam hogy Jeny ne legyen egyedül. én addig ott ültem sírtam és simogattam, beszéltem hozzá. ő elkezdett fulldokolni, kirohantam vele az udvarra hátha jobb lesz, de semmi, meghallt a kezemben. Az orvos túladagolta. ott ülltem az ajtóban Jeny a kezemben és zokogtam, Teddy a másik kutyám szintén ott volt mellettem, nem volt időm különzárni hogy ne lássa mi történik olyan gyorsan történt minden. nem tudom meddig ülhetem ott. de Teddy a kis mancsával megkapart,és nézett rám, majd a Jenyre. Mintha azt akarta volna mondani hogy vége. szépen összekészítettem mindent, letakartam az egyik pólómmal, adatettem mellé a nyusziát ,este mire hazaértem üres volt a ház nélküle. Teddy odajött és nyalogatott, mintha vígasztalni próbált volna. de most már Jeny jó helyen van,elbúcsúztunk tőlle és egyszer még találkozok vele!! ő volt a legszebbés legaranyosabb kutyus a világon!!

Hozzászólások száma: 3

Írta mary60gold gazdi (DODÓ), 2009. November 06. 19:27:56 #179305

Ez nagyon szomorú történet. Alig birok írni mert nem látok a könnyeimtől!! Nyugodj békében Jenyke!!!

Írta kicsibrigi gazdi (Jennyfer), 2009. September 18. 18:48:02 #111388

köszi. én is sajnálom a gazdidat,és a kutyust.

Írta sziszike1987 gazdi (Kira), 2009. September 17. 14:06:16 #109495

nagyon sajnálom.a gazdim is átélte ezt de azt a kutyust megmérgezték.neki is a kezei közt halt meg.egy ilyet aligha lehet feldolgozni.átérzem a gazdi és a te fájdalmadat is