‹‹‹ vissza Nyuszó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta kicsibrigi gazdi (Nyuszó), 2010. January 28. 21:08:31 #5193

féltékenységi roham

Ma anya kitakarította a ketrecünket. Elsőnek Tobyval a nyúllal kezdte. ilyenkor takarítás után futkoshatunk egy picit hisz úgy is tiszta forgács minden. takarítás után anya leült a földre. Toby az ő fura módján ugrált ide oda, amit én utálok, beleszédülök ahogy rohangál. A végén bemászott anya ölébe, erre nagyon mérges lettem, ráadásul anya simizte. én mérgemben nekiáltam ráncigálni a ketrec rácsait, hogy valahogy csak kijutok,és elintézem Tobyt. Az egyik rácsot sikerült valahogy letépnem a helyéről, de még nem fértem ki Anya közben bezárta Tobyt mert elaludt. Odajött hozzám, és gondolta megsimiz mielőtt kienged. De én jól beleharaptam az újjába,még vérzett is neki. Tobys kézzel ne érjen hozzám. Ameddig anya takarította az én kecómat. Sunyi módon valahogy Toby ketrecére máztam,beálltam a feje fölé ahol aludt,és jól lekakiltam. Persze ő felugrott hogy mi volt az, és anya észrevette,így elzavart. futkoráztam már vagy 1 órája, anya be akart zárni,mert dolga volt. De persze nem hagytam magam bebújtam az ágynemű tartóba. bedugta anya a kezét, én meg nem tudtam eldönteni mit csináljak. elsőnek odahajtottam a fejem, a bibis kezére, majd mikor ki akart venni, óvatosan megharaptam, közben fogtam a kezemmel hogy el ne vigye. ha nem mozgott ismét odabújtam. ezt játszottuk jó pár percig, harap-búj-harap-búj. de a végén már megint ő győzött megfogott és visszazárt a helyemre.
De tudjátok csak azért hogy örüljön hagytam magam, ha akarnám sose kapna el

Hozzászólások száma: 2

Írta kicsibrigi gazdi (Nyuszó), 2010. January 29. 15:20:39 #307396

összefogtunk Teddyvel
foglalkozik mindenkivel, sőt szinte percre pontosan ugyanannyit lehetünk kint, sőt néha kikunyizom hogy én még többet
Anya azt mondta még 1 ilyen harapás és diéta lesz mert 1 picit begyulladt az újja. nem akartam én ennyire bántani, csak gondoltam behúzom a ketrecbe hogy velem legyen. De nem értette mit akarok, én húztam be, ő meg húzta ki

Írta oroszlán77 gazdi (Kicsi), 2010. January 29. 10:33:57 #306813

Hát már Te is féltékeny vagy Tobyra? Jajj, kis buták. Ha belegondolsz akkor tudod , hogy mindenkivel foglalkozik anya minden nap.Nem szabad ilyennek lenni, és békítsd ki anyát amiért megharaptad.