‹‹‹ vissza _Fido_ adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta kisvikk gazdi (_Fido_), 2009. August 30. 09:38:50 #1842

ma van a nagy nap! a verseny...

én else tutam képzelni ,hogy mi lesz...........
a gazdi meg nagyon irigyelt,hogy nem izgulok..
csak egy szokásos reggel volt... ám ami azután történt , korántsem volt megszokott amikor megjött a falkavezér a dolgáról a gazdiék ,olyan furán viselkedtek : mindenféle ételt , italt tömködtek táskákba,, és még a labdámat is elrakták egy külön táskába.
aztán megebédeltek és leindultunk a kocsiba ..........
1 óra múlva egy olyan elkerített füves területre értünk ahol rengeteg kutya volt. Volt egy pálya,ott egy csomó akadály mindegyiket megcsináltam ,és olyan ügyesen , hogy sokan ,megkérdezték a gazdit,hogy mióta aggilytizek...
azután meg minden kutya velem együtt felsorakozott. egy kutyakiképző minden kutya nyakörvét megfogta ,amíg a gazdi elszaladt meszire. amikor én jöttem sorra nagyon izgatott voltam,a gazdim odahívott magához , és amikor odaértem akkor egy számot kiabáltak,de nem törődtem vele,csak azzal ,hogy játszak a gazdival. mikor keztem belemelegedni a játékba, pórázra csatoltak,és rengeteg kutyával együtt körbe - körbe kelett sétálnom,majd leülni. pár percel később mondták a nevem , és a gazdi odavezetett egy guggoló nénihez. megnézték a fogamat, aztán futnomkellet a gazdival egy kört. mikor ez mindenkivel megtörtént akkor elmehettem az árnyékba lefeküdni,mikor kipihentem magam,akkor elvittek az akadálypályára.
megint fel kellett sorakozni. sok kutya neve elhangzott már mikor az enyém is hallható volt : Fido
a gazdi felvezetett,kaptam egy labdát ,és elhangzott ez is: a futóverseny győztese Fido
én máigsem tudom mit jelent ez, én csak azt tudom hogy mikor vissza mentem a többi gazdimhoz , körülvettek ,és simogattak, örültek nekem,és egyre csak azt hajtogatták :fido a győztes!

Hozzászólások száma: 1

Írta yeah gazdi (Barni), 2009. September 04. 17:09:32 #94343

ügyi vagy!!!nagyon angyon