‹‹‹ vissza Cindy adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Klotild gazdi (Cindy), 2009. September 28. 13:02:16 #2314

Édesdrága Cindym!

Lássátok ti is az én édesdrága Cindymet!
Ő már a sokadik kutyám, sajnos már egyedüli, mert kis "öreglány barátnője" a Sherry (fekete középuszkár) sajnos már nincs közöttünk.
De vissza csak őrá.
Hát ő egy csoda! Igazi családtag, aki meg tud sértődni, ha nem eleget foglalkoznak vele és ennek úgy ad nyomatékot , hogy például ha nem eleget labdázunk vele képes éhség sztrájkba kezdeni. Tudja, ha nem eszik aggódunk érte és akkor ő a középpont. Ha pedig ő már középpontba került a játékidő is hosszabb. Ilyenkor kifulladásig játszik és utána jóízűen befalja a vacsorát.
Olyanis volt, hogy csak akkor evett amikor ott álltunk mellette amíg kajált, ha egyedül hagytuk, abbahagyta az evést.
Az se mindegy milyen színű labdával játszunk, ugyanis csak a rózsaszínű labdát hajlandó visszahozni. Sokszor sokféle másmilyen labdával próbálkoztunk, de ő csakis a rózsaszínűt választja, azt hozza vissza.
Az orvosa szerint ez csak véletlen, hiszen a kutyák nem látják a színeket. És mégis, ugyanis ha több ugyanolyan anyagú, méretű , tömegű, stb.
labdát eldobunk, akkor is csak a rózsaszínűt hozza vissza. A többire is rámozdul, de kb. félúton odafelé visszafordul. Szóval akárhogy is van, az ő színe a rózsaszín.



Hozzászólások száma: 0