‹‹‹ vissza Némo adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta kokopelli gazdi (Némo), 2013. August 08. 10:56:20 #23264

Nyaralni voltam egyedül.....

Az úgy volt, hogy anya egy forró, fülledt péntek este, mikor a nap már lemenőfélben volt, fogta a kis motyómat meg engem, bepakolt a kocsiba és azt mondta, Némoka most túladok rajtad egy hétre, és elvitt Eddyékhez Mátyásföldre. Mire megérkeztünk, már ott volt Turbó is, mert az ő gazdikái nyaralni mentek.
Húúúú.... nagyon megörültünk egymásnak, a meleg sem számított, rohantunk egy pár kört a kertben , elől Turbi, utána Eddy a végén meg én.
Anya a lelkemre kötötte, hogy jó fiú legyek, -amit nem értettem , hiszen én mindíg jó és szófogadó vagyok -, és haza ment.
Aztán elmúlt két nap, és vasárnap este anya megjelent, hogy haza visz engem. Na, gondoltam ez volt egy hét!? Olyan rövidnek tünt, még bele sem melegedtem igazán a nyaralásba. Nem is akartam vele menni, elbújtam a kertben egy bokor alá, de kicsalt a labdával, elkapta a grabancomat és hazamentünk.
Hétfőn aztán megtudtam, hogy azért kellett hazajönnöm, mert fodrászhoz mentünk - ezt boldogan kihagytam volna! Megnyíratott jó kopaszra, hogy ne legyen melegem.
Fodrászolás után visszakerültem a nyaralásba, és egész héten ott is maradtam.
Nagyon klassz volt, főleg amikor beindultak a locsolók. Ott ugrándoztunk és kapkodtuk a vizet Turbival. Eddy nem szállt be a mókába, csak nézte hogy mi mit művelünk. És ez minden nap így ment. Ha meleg volt, bent hűsöltünk a szobában, de ha olyan kedvünk volt, vagy ment a locsoló kint pancsoltunk és futkostunk a kertben. Senki nem nagyon törödött velünk, azt csinálhattuk amihez kedvünk volt.
Sajnos nagyon hamar eltelt a hét és vége lett a nyaralásomnak.
Szombat este megjött anya, és mindjárt jól meg is ijesztett, mert eltünt a medencében, én meg utána mentem, hogy kimentsem. Nem tudtam, hogy a vízben nem tudok majd megállni, és egyszer csak eltünt a biztos talaj a lábam alól......./folytatás/

Hozzászólások száma: 1

Írta Kicsizsu gazdi (Mici), 2013. August 19. 18:08:03 #1433851

Hű, de jó lehetett nektek a kertben játszani, szaladni, ugrálni. Nekünk sincs kertünk sajnos, bár anya még nem nézte meg, hogy nyertünk-e!
Ha esetleg igen, akkor rendezek nektek egy fergeteges partit, Eddyvel és Turbival jöhettek bulizni Persze ehhez még nyerni kéne
Most megyünk sétálni, mert már idő van!
Micike, Vanduska és Zsolti a béka