‹‹‹ vissza Némo adatlapjához vagy albumaihoz

Csibikének a szigeti szökőkút szinesben.

Yorkshire terrier

Feltöltve: 2013. July 12. 12:13:18

Hozzászólások száma: 1

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2013. July 15. 07:04:50 #1425424

Drága Némó!

Nagyon szép képet küldtél Csibikének. Kinn voltunk mi is a szigeten, s készítettünk este színes fotókat a különböző alakokról, színekről. Fel fogjuk tenni, csak kétlábúkának idő kell hozzá, hogy átmásolja a masinából a számítógépre. Olyan lusták, amikor rólunk van szó. Bezzeg a maguk képeit már kimásolták. De ami késik nem múlik. Majd dörgölődzöm egy kicsit, sodanyalintok, akkor biztos megcsinálják.
A meleget mi sem bírtuk nagyon. Húztunk is vissza rendesen a lakásba, amiben a nappali légkondis. Ott tartózkodtunk. Ott aludtunk a hűsös szobában. Az árvizet is végigszenvedtük, nem mentünk sajna a Margitszigetre, mert nem lehetett. Most július elején voltunk először az árvíz óta, de rengeteg volt a szúnyog. Anyát nagyon összecsípkedték. Nagyon durva volt. El is határozták, hogy egyenlőre nem megyünk, de most hét végén is csak elvittek. S lám csodát! Nincs szúnyog! Tehát szombaton is és vasárnap is voltunk. De szupi volt! Még fürödtünk is a tavacskánknál. Jól elfáradtunk. Ahogy hazaértünk, el is nyúltunk rendesen.
Némókám! Igen! Nagyon nehéz ellenállni a finom falatoknak. Mi sem tudunk. Ezért kétlábúka ossza be nekünk is a kaját. Nem éhezünk, de van amikor még ennénk. S ez lenne a baj, hogy akkor még kapjunk. A dekák nagyon hamar felrakódnak, de lemenni nem akarnak. Tessék enni a fogyós tápot, finom az, csak meg kell szokni. Nálunk az új kistestvérünknek, Machónak kell visszafogni a kosztját, mert Ő is szedett jócskán magára. Még nincs felesleg rajta, de már vigyázni kell, mert hajlamos összesezdni az én és Csibike maradékát is. Az meg már sok neki, de akkor is magába tömi, mert ízlik neki kétlábúkánk finom főztje. Sok mozgás is kell a fogyáshoz. Tessék kimozdulni, s egy egész délelőttöt végigfutkározni. Aztán nap, mint nap ismételni. Mondjuk a Margitszigeten. Mondjuk Velünk. Ladbázni, visszahozni, úszni, mint Csibike. Klassz kis csajszi lett ám Csibike.
De most már nagyon elfogyott a karakter, nem tudok többet írni....majd legközelebb....