‹‹‹ vissza Szofi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Kriszti088 gazdi (Szofi), 2010. January 22. 18:36:12 #5032

Anyuka lesz Szofi !?

Végre eljött az az év amikor Szofi már elég idős lett ahhoz ,hogy ő is anyuka lehessen . 1,5 éves koráig még elég szeleburdi volt . Aztán évről évre egyre komolyabb lett . 2010 március 30. -án lesz 3 éves . Amikor megvettük eleinte úgy volt,hogy nem lesz sohasem fedeztettve. Aztán mégis meggondoltuk magunkat . Ezt az élményt nem lehet kihagyni .

Elég hirtelen jött most ez a pároztatási dolog .Bár mondjuk elég hirtelen szoktak jönni az események a mi életünkben .Annó Szofit is elég hirtelen vettük meg . Nem volt még kutyaház sem , kutyatál ,játékok , táp, póráz ,nyakörv ,de mi elindultunk kutyát venni . Úgy volt 2007-ben,hogy majd legkésőbb nyáron kapok kutyát, dehát Szofit májusban megtaláltam a neten , és hát nem lehetett ott hagyni . Így az érettségi kellős közepén életemben először én is kutyatulajdonoso lettem . Az volt életem egyik legszebb napja, már évek óta vágyta megy kutyára.


NA de térjünk vissza a pároztatásra . Úgy volt,hogy Szofi majd csak februárban vagy márciusban fog legközelebb tüzelni . Gondoltam majd február elején felhívom a dokit elrendezem az oltást , féreghajtást , lebeszélem tutira a vőlegényjelölt kutyus gazdijával a dolgot . Erre tegnap vagy tegnapelőtt elkezdődött a tüzeléses időszak . Lehet intézkedni : oltás , féreghajtás , fedeztetés lebeszélése . HA minden igaz február első hetében lenne esedékes az aktus . Remélem tényleg vihetjük a kiszemelt fiúhoz a kutyát , és persze az is jó lenne ha tényleg sikerülne a dolog . Mex egy fekete labrador a kiszemelt jelölt , annyi idős mint Szofi , itt lakik az utcánkban tőlünk 2 percre . Legalább nem kell messzire mennünk .





Hozzászólások száma: 0