‹‹‹ vissza Szofi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Kriszti088 gazdi (Szofi), 2010. January 26. 10:29:00 #5128

Új élet születik 1 .

Tegnap felkerestem a vőlegényjelölt , Mex gazdáját. Sajnos az anyjával tudtam csak beszélni ,aki mondta,hogy rendben miatta hozzhatjuk Szofit, de még a fiával is beszéljem meg a dolgot, meg hát jó lenne ha akkor vinnénk amikor otthon lesz a fia . ( Persze mert ő fél a Mextől ,meg szerintem a többi kutyától is ) . A fia kamionozik ,csak csütörtökön tudok vele beszélni . Remélem ő is belemegy a dolgoba ( régebben belegyezett ) . Szofi még nem áll készen a párzásra , bár már kevesebbet játszik , kezd ellustulni , Talán vasárnap már tudnánk vinni .
Tegnap felhívtam a dokit is a veszettségelleni oltás és a féreghajtó miatt . A veszettség elleni oltása Szofinak február végén járna le . A doki mondta ,hogy most nem adja be neki, hanem majd vmikor szülés után . Azt mondta semmi gond nem lesz ,ha elhalasszuk . ( Végül is mitől lenne veszett !? . Állítólag valahol 2 évente 1 -szer adják a veszettségellenit ) . Így aztán nem jön a doki . Mondtam neki,hogy egy tabbletta miatt ne jöjjön ki ,majd én veszek neki féreghajtót .
Tavasszal viszont a kombinált oltása is lefog járni Döncikének . Szegény Szofi elég sok oltást fog majd kapni .





Hozzászólások száma: 1

Írta sziszike1987 gazdi (Kira), 2010. January 26. 11:48:11 #301260

remélem sikerül a randitok és gyönyörű kiskutyáitok lesznek.én szurkolok.nekem is lessz randim most februárban de kétséges,hogy el e hozzák a párom mert ők jönnek hozzánk.ha jönnek.szia és remélem sikerül nektek