‹‹‹ vissza Szofi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Kriszti088 gazdi (Szofi), 2010. March 16. 18:07:01 #6385

Babázás helyett fogyókúra

Sajnos kiderült mégsem lesznek kiskutyák .
Szofi csak nagyon meghízott . Hála annak,hogy a szomszéd naponta szórja neki a szatyor szárazkenyeret, vmi nő meg állandóan kutyakeksszel eteti , a másik szomszéd is hozz neki mindig kaját , a haverja is . De most vége, elegem van , megmondom nekik,hogy többet ne hozzanak neki kaját ( vagy ha hozznak is akkor adják oda nekem ,aztán majd én beosztom neki ) .

Tervbe van véve :
- még több séta
- futás a parkban


Ami a kiskutyákat illeti egy picit szomorú vagyok ,hogy mégsem sikerült . Majd jövőre próbálkozunk egy másik kutyussal . A maradék vitamint megkapja , áprilisban megkapja az elmaradt veszettség elleni oltását , rendelek neki kullancs nyakörvet .

Hozzászólások száma: 2

Írta hzsanett gazdi (Sámuel), 2010. March 16. 17:16:31 #397631

Sok sikert a fogyókúrához. Nekem is van, hogy adnak egy kis jutalomfalatkát, de nem számottevő, így a gazdinak hála, tartom sudár termetem.

Döncikének igaza van, nem tudod mit adnak Neked, úgyhogy jobb odafigyelni.

A kutyababák meg majd jönnek, ha elérkezett az idő.

Írta Döncike gazdi (Döncike), 2010. March 16. 16:40:50 #397545

Ne bánd a kutyababákat, Szofi még olyan fiatal leányzó. A szomszádokkal meg tényleg jó, ha beszélsz, mert az nagyon egészségtelen, ha mindenki összevissza eteti, ráadásul nem tudod, hogy valójában mit is adnak neki. A közelünkben is van egy ilyen "áldozat" vizslalány, hát szegényem, elég dagika, és ez nem tesz jót neki. Ott is mindig a szomszédok etetnek, mire este a gazdi hazaér, már semmit nem tud tenni.
Rita, Döncoke gazdija