‹‹‹ vissza Szofi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Kriszti088 gazdi (Szofi), 2010. March 21. 19:25:12 #6523

Méh --> roszzullét 2010 . márc. 21 .

Szofi ma délutánra nagyon rosszul lett . Szegény csak feküdt a hasán meg sem mozdult, ha simogattam neki akkor meg bőgött . Belül a gyomornál biztos megcsíphette a méhe .
Szegény ment oda mindenkihez , tudatta,hogy vmi nincs rendben vele. ( Enni azért evett )

A tetőpont délután 3-4 között volt . Pont akkor nyírtam a szomszéd westit . Szofi befeküdt a házába feküdni , pedig nappal sohasem szokot bemenni.
Máskor mindig kutyanyíráskor odaszokott jönni kíváncsiskodni ,most nem jött . Szóltam neki , nem ébredt fel .
Abbahagytam a nyírást , odamentem hozzá .akkor kinyította a szemét . Simogattam ,beszéltem hozzá . Megnéztem,hogy nem-e lázas . Szerencsére nem volt az ,csak a fülei voltak a szokottabbnál hidegebbek . Közben szóltam az öcsémnek,hogy nézze meg,hogy ki az ügyeletes állatorvos , hátha szükség lesz rá .

Aztán szerencsére kutyanyírás végére már jobban lett . Kijött a házából , megnézte Pamacsot a westit, elment a kerítéshez egyet körülnézni , a nyála sem folyt már neki annyira . Háromnegyed 5 felé átvittem a westit , összetakarítottam ,aztán főztem Szofinak kamilla teát . Amikor kihűlt megkapta ( annyira nem ízlett neki ) . Aztán kivittem legelni a vízpartra ( az udvarban nem volt olyan hosszúkás fű ) , legelt is szépen mint egy kis boci .

Mostanra már kitűnő állapotban van , a nyála még egy kicsit folyik ,de az életkedve a régi .

Sajnos a méhéket nem lehet kiírtani az udvarból , minden másodpercben meg nem állok ott mellette . Rászoktam szólni,de a következő alkalommal újból folytattja a méhe vadászatot . Az a rémálmom,hogy egyszer megcsípi a nyelvét, vagy a nyelőcsövét és megfullad . 3 hónapos korában ez fél cm -en múlott .

Hozzászólások száma: 1

Írta Kriszti088 gazdi (Szofi), 2010. March 22. 09:24:05 #405864

Kapott kalciumot , abból az ampullásból . Tejbe raktam neki a kalciumot. Egy egész 500 mg-os ampullával kapott .